Lirik Lagu Siti Bilang Cuti - Ciktie Dot Com

Breaking

Sunday, January 27, 2019

Lirik Lagu Siti Bilang Cuti


Siti bilang..Siti bilang..dia mahu cuti. Rasa rindu rasa sayang.. sudah lagi tak tertahan ! First time dengar lagu ni dekat radia THR Gegar hari ni. Best jugalah sambil-sambil melihat gelagat si kakak ni bermain. Mula-mula dengar tu macam tak berapa clear sangat liriknya tu. Lama-lama dengar memang jelas la..

Jadi siapa yang belum dengar lagu ni lagi bolehlah sama-sama layan kat sini. 


Lirik Lagu Siti Bilang Cuti


Ini kisah cinta hatiku
Seorang jururawat
Senyuman manis wajah ayu dan menawan Oh

 Lirikan mata nya yang manja
Buat aku tergoda
 Terbayang wajah kau setiap masa

Sekali ku katakan cinta
Selamanya setia
Ku berjanji bersumpah takkan ku mendua Oh

Setelah lama tak berjumpa
Rasa rindu membara
Marilah kita keluar bersama

Huuuu Huuu

Siti bilang Siti bilang
Siti bilang dia mahu cuti
Rasa rindu rasa sayang
Sudah lagi tak tertahan

Oooo

Siti bilang Siti bilang
Siti bilang dia mahu cuti
Rasa rindu bergelora
Agar terubat resah hati cintaku

Siti bilang Siti bilang
Siti bilang dia mahu cuti
Demi abang demi sayang
Kau penenang jiwa rindu

Oooo

Siti bilang Siti bilang
Siti bilang dia mahu cuti
Rasa rindu rasa sayang
Sudah lagi tak tertahan

Siti bilang Siti bilang
 Siti bilang dia mahu cuti
Demi abang demi sayang
 Kau penenang jiwa rindu

 Siti bilang Siti bilang
Siti bilang dia mahu cuti
Rasa rindu rasa sayang
Sudah lagi tak tertahan

Siti bilang Siti bilang
Siti bilang dia mahu cuti
Rasa rindu bergelora
Agar terubat resah hati cintaku

Siti bilang cuti

Ooooo
 Siti bilang cuti
Oh Siti I Love U
Ha Ha Ha

End...

3 comments:

  1. tidaaak !! siti tidak bilang siti tidak bilang !! ahaha..

    ReplyDelete
  2. Thank you for sharing :)

    http://www.imaginasiklasik.com/2019/02/16-kenapa-movie-secret-life-of-walter.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************