2011 - Ciktie Dot Com

Breaking

adsense 7hb11

Jumaat, 30 Disember 2011

Isnin, 5 Disember 2011

Jumaat, 2 Disember 2011

Tahun 2011

Disember 02, 2011
Cepat betol masa berlalu. Dalam xsedar dah masuk tahun baru AWAL MUHARAM. Hurm.. bergitu cepat dan pastinya bermacam-macam ragam dan tindak...

Selasa, 22 November 2011

Jumaat, 28 Oktober 2011

Program 5S

Oktober 28, 2011
Penatnya rasa bila ingt'kn 5 S ni huhu.. waaaa.waaa.. Msti ada la yang kena ubah. X ubah kan tak sesuai lak. cam dah lama sangat hehe ...

Jumaat, 21 Oktober 2011

Ahad, 18 September 2011

Isnin, 5 September 2011

Layan Je

September 05, 2011
Aiii..seminggu kat kampung kejap je rasa. Baru je jejak kaki kat kampung sedar-sedar semalam dah nak kena gerak balik KL dah huhu..sedihnya...

Isnin, 8 Ogos 2011

Jumaat, 29 Julai 2011

1001 Alasan

Julai 29, 2011
Cam kat astro lak..macam-macam ade hehe..tapi nie cik tie nak certa pasal alasan macam-macam kite bagi tuk cover line kalau kite dah t'...
Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************