November 2015 - Ciktie Dot Com

Breaking

adsense 7hb11

Ahad, 29 November 2015

Khamis, 26 November 2015

Sakit Kepala

November 26, 2015
Dah lunch dah. Boleh la rest sekejap. Pizza pun dah makan. Kenyang dah pun rasanya ni. Cuma pening kepala ni je tak mau hilang lagi. Sebab ...

Rabu, 25 November 2015

Selasa, 24 November 2015

Sesat

November 24, 2015
2 kali sesat dalam sehari minggu lepas ni. Sekali masa cari rumah officemate dan second masa dah sampai tempat yang dituju. Tak pepasal ...

Isnin, 23 November 2015

Jumaat, 20 November 2015

Khamis, 19 November 2015

Rabu, 18 November 2015

Selasa, 17 November 2015

Isnin, 16 November 2015

Rabu, 11 November 2015

Jumaat, 6 November 2015

Rabu, 4 November 2015

Hujan

November 04, 2015
Lebatnya hujan malam ni. Awal lagi ia turun tak cam hari sebelum-sebelum ni. Kalau bukan lewat petang, tengah malam tak pun awal pagi dalam...

Cikedut

November 04, 2015
Famous betul cikedut dua tiga menjak ni kan.  Ciktie pun baru perasan sebab ada office mate beli dekat satu kedai makan area Taman Bendah...

Selasa, 3 November 2015

Isnin, 2 November 2015

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************