2015 - Ciktie Dot Com

Breaking

adsense 7hb11

Jumaat, 18 Disember 2015

Jumaat, 11 Disember 2015

Rabu, 9 Disember 2015

Selasa, 8 Disember 2015

Ahad, 6 Disember 2015

Khamis, 3 Disember 2015

Ahad, 29 November 2015

Khamis, 26 November 2015

Sakit Kepala

November 26, 2015
Dah lunch dah. Boleh la rest sekejap. Pizza pun dah makan. Kenyang dah pun rasanya ni. Cuma pening kepala ni je tak mau hilang lagi. Sebab ...

Rabu, 25 November 2015

Selasa, 24 November 2015

Sesat

November 24, 2015
2 kali sesat dalam sehari minggu lepas ni. Sekali masa cari rumah officemate dan second masa dah sampai tempat yang dituju. Tak pepasal ...

Isnin, 23 November 2015

Jumaat, 20 November 2015

Khamis, 19 November 2015

Rabu, 18 November 2015

Selasa, 17 November 2015

Isnin, 16 November 2015

Rabu, 11 November 2015

Jumaat, 6 November 2015

Rabu, 4 November 2015

Hujan

November 04, 2015
Lebatnya hujan malam ni. Awal lagi ia turun tak cam hari sebelum-sebelum ni. Kalau bukan lewat petang, tengah malam tak pun awal pagi dalam...

Cikedut

November 04, 2015
Famous betul cikedut dua tiga menjak ni kan.  Ciktie pun baru perasan sebab ada office mate beli dekat satu kedai makan area Taman Bendah...

Selasa, 3 November 2015

Isnin, 2 November 2015

Rabu, 28 Oktober 2015

Khamis, 22 Oktober 2015

Rabu, 21 Oktober 2015

Jumaat, 16 Oktober 2015

Isnin, 5 Oktober 2015

Ahad, 27 September 2015

Selasa, 15 September 2015

Isnin, 24 Ogos 2015

Flight Delay

Ogos 24, 2015
Delay !! Lewatla nampaknya ciktie sampai kb malam ni. Flight lain..takda yang delay lagi. Nak bagi ciktie rasa juga nampaknya nikmatnyaaa.....

Ahad, 23 Ogos 2015

Selasa, 18 Ogos 2015

Sabtu, 15 Ogos 2015

Jumaat, 7 Ogos 2015

Khamis, 16 Julai 2015

Selasa, 14 Julai 2015

Khamis, 9 Julai 2015

Isnin, 6 Julai 2015

Selasa, 23 Jun 2015

Isnin, 22 Jun 2015

Air tak ada

Jun 22, 2015
Selamat pagi uolls.. Hari ni dah masuk hari ke-5 kita berpuasa, InsyaAllah. Semoga kita dipermudahkan, aamiin. Pagi tadi ciktie tak s...

Khamis, 18 Jun 2015

Jom Sahur

Jun 18, 2015
Assalamualaikum dan selamat pagi uolls. selamat bersahur. sekejap je sekejap tadi, dah nak habis waktunya ni. Hari pertama berpuasa ramai...

Rabu, 20 Mei 2015

Ahad, 17 Mei 2015

Khamis, 14 Mei 2015

Rabu, 13 Mei 2015

Thanks CP

Mei 13, 2015
hai korang selamat tengahari. buat apa tu?? layan lagu ke..ehh ehhh macam layan movie je tu. movie apa tu?? ok la kalau tak nak cakap. ...

Sabtu, 9 Mei 2015

Selasa, 14 April 2015

Khamis, 9 April 2015

Khamis, 2 April 2015

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************