Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......

Julai 25, 2012
Hai.. kali ni nak join ayu punya segmen la..

 

Kite blogger berasal dari negeri Cik Siti Wan Kembang. Mane lagi kan klau bukan dari Negeri Kelantan Darul Naim. Pernah tinggal dan kerja kat Pahang dan sekarang kerja kat Kuala Lumpur. Pernah belajar kat Terengganu dan juga Pulau Pinang. 
 
Okla, nak tag cik atie la, ajak join sama.. :)

Pada sape-sape yang nak join  jangan lupa klik banner kat atas tu yae



Share this :

Previous
Next Post »

32 ulasan

  1. hai orang kelantan,ayu orang selangor..hehe..tq joni segmen ayu..ayu dah follow sini..t ayu list warna kuning ya ;-)

    BalasPadam
  2. selamat bersegment... kita sekampung rupanya...hehhe

    BalasPadam
  3. salam ramadhan & salam perkeknalan..:)

    BalasPadam
  4. ai orang kelantan :)

    selamat bersegmen n tambah kenalan ;)

    BalasPadam
  5. org penang datang melawat dri segmen yg sama

    http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  6. salam ramadhan kareem...datang ziarah sini..

    BalasPadam
  7. Salam Ramadan
    nadia datang sini balas kunjungan,

    Done follow. :)

    BalasPadam
  8. Salam kenal.. MM datang berkunjung balas dari segmen sama.. Terima kasih sudi singgah blog MM.. =)

    BalasPadam
  9. baby balas kunjungan dr segmen sama, maaf ye lewat bw ke sini, dh follow jgk ;)

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  10. salam...datang melawat dan follow..
    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  11. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  12. membalas kunjungan dr segmen yg sama =)

    BalasPadam
  13. salam kenal dan salam ramadhan...
    singgah dari segmen yg sama... sy blogger dari KL.. dah follow sini.. jemput yer singgah blog sy... =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  14. salam kenal.membalas kunjungan dari segmen sama. done follow :)

    BalasPadam
  15. Salam kenal.. hai, saya blogger mari dari bangladesh juga..
    follow anda juga suda, mari singgah follow blog saya hehe..

    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    BalasPadam
  16. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    BalasPadam
  17. hye ore klate..kawe pun ada daroh klate jugok..mama kawe asal sana..hihi tapi kawe ore melaka skang keje di putrajaya..salam kenal

    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. kira ader darah kelate la ni hehe.. rmai jugakz dr kelate ni

      Padam
  18. hye..thnks sudi folo..folo anda balek..salam perkenalan..heppi blogging ya :p

    BalasPadam
  19. Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    BalasPadam
  20. Askm. T.kasih singgah. Dah Follow sini :)

    BalasPadam
  21. salam kenal, saya dr johor~ :)

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us