Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, January 2, 2019

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com


Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)


Pembayaran pertama akan dibuat sebanyak RM300 untuk setiap isi rumah. Baki bayaran BSH yang akan disalurkan pada fasa kedua dan ketiga akan menggunakan kaedah baharu seperti yang diumumkan dalam Belanjawan 2019. Urusan kemaskini BSH 2019 akan dibuka semula dalam tempoh terdekat. Setiap penerima wajib kemaskini permohonan masing-masing sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh 3 tahun. 

Untuk maklumat lanjut layari portal Bantuan Sara Hidup di https://bsh.hasil.gov.my


Giveaway ini dianjurkan oleh SemakanOnline.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM350 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.


19 comments:

  1. menarik GA ni. lain dari yang lain!

    ReplyDelete
  2. datang dr GA yg sama.
    Good luck!
    saya dah klik button follow!

    ReplyDelete
  3. Datang GA yang sama. Good luck bergiveaway :)

    ReplyDelete
  4. KG pun join jugak ni...gud luck yaa

    ReplyDelete
  5. Salam

    Terima kasih sudi join giveaway ini. Semoga berjaya!

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  6. Datang dari GA yang sama. All the best :)

    Done Follow

    https://1001resepimama.blogspot.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah ya... Sila tuntut hadiah dengan segera.

    http://www.mialiana.com/2019/01/pengumuman-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. salam... mohon tuntut hadiah dengan segera.

    http://www.mialiana.com/2019/01/calling-for-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox