Lirik Lagu Can't Forget Me by Fazura - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, January 23, 2019

Lirik Lagu Can't Forget Me by Fazura


Suka dengar lagu Fazura ni.. rentak dan suara dia tu memang  kena sangat. Real dan natural je suara dia nyanyi omputih tu walaupun nadanya tiadalah tinggi mana. Tapi memang sedap je halwa telinga mendengarnya. Dahla orangnya cantik, suka senyum, sentiasa positif, berkeyakinan hahaha mengampu dah ni namanya. Tiada kena mengena sebenarnya tu, yang jelas suara dan inggeris  song tu yang bestnya !! memang patutlah dapat Top1 iTunes Malaysia tak sampai sebulan dilancarkan pun. 

Tahniah Faz yang sentiasa cantik dan ayu tu. Tak sabar nak dengar live pula.. Sebenarnya dah dengar dari hari pertama dia keluarkan dekat YouTube dah cuma baru sempat nak kongsi dekat sini. Biasalah line tak berapa nak ader. Jadi sementara ia ada ni, kita kongsi kat sini siap-siap dulu.  Jom layannn

Lirik Lagu Can't Forget Me by Fazura


I’m a woman on mission
I’m a rebel with a vision
And maybe you should keep a distance
Coz i run my own business
So baby get out of my business
Coz i keep it independent
I bet you’re thinking bout my body late at night
I bet you missing you use to hold me tight
I see you lurking in my story on the gramm
I know this picture gonna remind you of who i am

When i take a look in the mirror
I’m feeling sexy
I’am feeling so free
When i feels my hand on my body
I understand why you can’t forget me
You can’t forget me
You can’t forget me

You’ve been taking me for granted
For a second there was magic
Now for you it’s a tragic
Huuh…

Should have left me when you had it
I was carrying your baggage
Have to drop you like a habit
I bet you’re thinking bout my body late at night
I bet you missing you use to hold me tight
I see you lurking in my story on the gramm
I know this picture gonna remind you of who i am

Coz when i take a look in the mirror
I’m feeling sexy
I’am feeling so free
When i feels my hand on my body
I understand why you can’t forget me
You can’t forget me
You can’t forget me

When i take a look in the mirror
I’m feeling sexy
I’am feeling so free
When i feels my hand on my body
I understand why you can’t forget me

6 comments:

  1. not bad


    Btw, dah update dalam blog list untuk SEGMENT BLOG LIST AZLINDA ALIN 2019. Tahniah terpilih :) !

    ReplyDelete
  2. untuk k.fiezz, boleh la boleh la..okey, benornya tak minat fazura ni..haha...so lagu dia atau movie/drama dia berlakon, mmg k.fiezz kureng gemor nak layan...

    ReplyDelete
  3. Dengar dah lagu ni kat YouTube boleh tahan jugak suara dia kan

    ReplyDelete
  4. hmmmm kena dgr skali dua lagi.
    baru boleh hadam dek telinga ni.
    dah nyanyi ekk fazura ni :)
    bagus la mencuba kan. mana la tau ia satu punca rezeki?
    alhamdulillah. tak salah mencuba.
    peluang rezeki itu luas.

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox