Tarikh Tukar Duit Raya Di Bank - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, May 20, 2019

Tarikh Tukar Duit Raya Di Bank


Dah ready nak tukar duit?? Agak-agak berapa banyak nak tukar tahun ni ye. Ada yang nak tukar lebih untuk belanja anak sekolah sekali tak. Kalau tahun-tahun sebelum ni tak risau sangat bab-bab nak tukar duit sebabnya si adik tu boleh tolong tukarkan. Tapi untuk tahun ni awal-awal lagi dia dah bagitau tak dapat tolong 😔😔

Duit raya

Tarikh untuk tukar duit raya pun dah keluar. Bagi sesiapa yang belum mengetahuinya, kat sini kita ada kongsikan juga. Senang takut terlupa ke macamana. Lepas ni memang gerenti ramailah yang akan berbaris dekat bank tu. Tapi sebelum pergi tu pastikan kita dah tahu nilai berapa-berapa yang ingin kita tukar. Tiadalah pening sangat bila dah sampai dekat kaunter. 

Tarikh Tukar Duit Raya Di Bank

CIMB - 22 Mei 2019

MAYBANK - 23 Mei 2019

LAIN-LAIN BANK - 24 Mei 2019

Info : Facebook






8 comments:

  1. Bolehlah LZ standby senarai penerima duit raya.. Tukar awal kalau tidak stok duit baru habis.. by the way thank you for the info Cik Tie..

    ReplyDelete
  2. mesti ramai yang serbu bank :)

    ReplyDelete
  3. semoga cukup la untuk semua yg nak tukar tu.

    ReplyDelete
  4. Standby utk tukar. Knp bkn time gaji..huhuhu

    ReplyDelete
  5. tahun yang akan datang nak plan tukar RM2K untuk duit raya..

    tahun ini belum lagi hahaha

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Tapi boleh je mamapp try pergi kaunter kot-kot masih boleh tukar

      Delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox