Tips Penjagaan Kesihatan Bahagian Intim Dengan 3 Langkah Mudah Bersama Libresse V-care - Ciktie Dot Com

Breaking

Tuesday, November 6, 2018

Tips Penjagaan Kesihatan Bahagian Intim Dengan 3 Langkah Mudah Bersama Libresse V-care


Tips Penjagaan Kesihatan Bahagian Intim Dengan 3 Langkah Mudah Bersama Libresse V-care | Wanita dan kecantikan tidak boleh dipisahkan. Seringkas dan sesempoi manapun insan bergelar wanita itu mereka pasti akan ada stand-stand tertentu yang akan dititikberatkannya untuk memastikan kecantikan itu terpelihara. Kecantikan dan penjagaan pula adalah sesuatu yang saling berkait. Tak mungkin terhasilnya sesuatu kecantikan andainya aspek penjagaan tidak diamalkan. Apabila kita mengamalkan penjagaan yang betul terhadap sesuatu perkara secara tidak langsung kecantikan itu akan keluar dengan sendirinya.

Libresse V-care

Pastinya ramai diantara kita yang beria menjaga dan menitikberatkan kecantikan luaran seperti wajah, rambut, kulit tetapi jangan sampai kita mengabaikan bahagian intim pula. Terkini Libresse telah mengeluarkan produk baru khas untuk penjagaan bahagian intim bagi membantu menjaga kesihatan bahagian tersebut dengan 3 langkah mudah menggunakan :-
--> Daily Purifying Intimate Wash Gel
--> Daily Purifying Libers
--> Daily Purifying Intimate Wipes

Tips Penjagaan Kesihatan Bahagian Intim Dengan 3 Langkah Mudah Bersama Libresse V-care

Langkah 1 
  • Dengan menggunakan Daily Purifying Intimate Wash Gel yang dirumus khas dengan ekstrak semulajadi bunga teratai dan bunga kapas, ia bertindak  sebagai pembersih atau cucian pH yang akan mengekalkan keseimbangan pH bahagian feminin
Daily Purifying Intimate Wash Gel

Kandungan Daily Purifying Intimate Wash Gel
  • Bahagian feminin juga terasa lebih bersih, segar dan selesa. 
  • Untuk keselesaan berpanjangan digalakkan menggunakannya setiap hari semasa mandi.
  • Bebas daripada sabun, paraben, alkohol dan pewarna
  • Memang sesuai untuk kulit sensitif.
  • Tidak diuji ke atas haiwan.


Langkah 2
  • Dengan menggunakan Daily Purifying Libers ia bertindak seperti pantiliner. 
  • Untuk memastikan kesegaran dan kebersihkan berpanjangan sepanjang hari, ia mengandungi bahan-bahan yang lembut dan sokongan pengaliran udara semulajadi yang baik. 
Daily Purifying Libers
  • Memang selesa sangat walaupun nampak ia macam kasar tetapi sebenarnya ia lembut. Lagi satu ia mudah dicuci dan cepat kering.
  • 1 pack ini mengandungi 30 keping dan yang bestnya lagi saiznya yang panjang - 17.5cm. 
Daily Purifying Libers

  • Direka khas untuk menepati bentuk badan dengan padanan serasi yang kekal pada kedudukanya.

Langkah 3
  • Yang ini pula Daily Purifying Intimate Wipes. Ia bertindak untuk mengembalikan dan mengekalkan keseimbangan pH bahagian intim semasa berada di luar.
  • Seperti Wash Gel, ia juga bebas daripada sabun, paraben, alkohol dan juga pewarna.

Daily Purifying Intimate Wipes

Daily Purifying Intimate Wipes

  • sesuai untuk kulit sensitif. Ianya pun lembut, tak kasar. 
  • Baunya pun  harum. 
  • 1 pack ini mengandungi 12 helai.

Secara kesimpulannya setelah menggunakan Libresse V-care ini, kita akan terasa lebih selesa, segar dan yang lagi penting terasa lebih bersih bagi menjamin selesaan menjalani kehidupan seharian.



6 comments:

  1. Semoga produk ini memudahkan para wanita

    ReplyDelete
  2. tak pernah taw kewujudan produk ni..

    ReplyDelete
  3. mmg pkai produk libress..wahh xtau depa ade kelaur produk baru..okeh kne cari ni

    ReplyDelete
  4. bagus jugak ada sharing mcm ni. baru tau ada option lain other than the ones we regularly seen at watsons.

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  5. Sangat penting utk kita menjaga bahagian intim kita, biar nmpk cantik diluar dan nak nmpk cantik jugak di dlm..perlu dibersihkan dgn pencuci yg sesuai

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox