Juara Gegar Vaganzar Musim Ke-5 - Noryn Aziz - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, November 19, 2018

Juara Gegar Vaganzar Musim Ke-5 - Noryn Aziz


Juara Gegar Vaganzar Musim Ke-5 - Noryn Aziz | Tahniah !!! Akhirnya terjawab sudah siapa juara Gegar Vaganzar Musim Ke-5 selepas 8 minggu bersiaran. Untuk persembahan pertama duet tu suka dengar suara Amelina nyanyi lagu The Power Of Love tu. Lainlah suara dia memang wowww sangat-sangatlah. I like you 😍😍 tapi untuk battle tu hmmm jadi lengok dangdutlah pula hikhik. Apapun memang tak boleh lawan vokal Noryn Azizlah. Bagi ciktie vokal dia memang power ! Konsisten je.. 

Ciktie

Ciktie

Tapiii yang lagi ciktie tak sangka battle tu. Zamani boleh buat πŸ‘πŸ‘ !! Cayalah walaupun dapat tempat ke-3. Apapun tahniah kepada semua.. dapat nombor berapa pun hakikat sebenarnya adalah uolls memang mendapat tempat pertama dihati setiap peminat uolls tau 😍😍

Ciktie


Untuk musim ini, setiap pemenang mendapat wang tunai sumbangan dari Astro, pakej penginapan tajaan dari Royal Chulan Hotel & Resort serta sebuah trofi Gegar Vaganzar. 

Senarai Pemenang Gegar Vaganzar Musim Ke-5
Ciktie

Rm 100,000 (Juara) - Noryn Aziz
Rm 50,000 (Naib Juara) - Dia Fadila
Rm 30,000 (tempat ke-3) - Zamani
Rm 20,000 (tempat ke-4) - Amelina
Rm 15,000 (tempat ke-5) - Maya
Rm 10,000 (tempat ke-6) - Billy Zulkarnain





4 comments:

  1. Tahniah memang dah nampak noryn aziz juara

    ReplyDelete
  2. Tahniah..takde dah gegaran GV.hihi

    ReplyDelete
  3. dh boleh agak dari mula, noryn ni menang..suara dia mmg power...ada tgk hat ulangan punya noryn battle ngan dia fadila tu, terbaikkk...

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox