Juara Gegar Vaganzar Musim Ke-5 - Noryn Aziz - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, November 19, 2018

Juara Gegar Vaganzar Musim Ke-5 - Noryn Aziz


Juara Gegar Vaganzar Musim Ke-5 - Noryn Aziz | Tahniah !!! Akhirnya terjawab sudah siapa juara Gegar Vaganzar Musim Ke-5 selepas 8 minggu bersiaran. Untuk persembahan pertama duet tu suka dengar suara Amelina nyanyi lagu The Power Of Love tu. Lainlah suara dia memang wowww sangat-sangatlah. I like you 😍😍 tapi untuk battle tu hmmm jadi lengok dangdutlah pula hikhik. Apapun memang tak boleh lawan vokal Noryn Azizlah. Bagi ciktie vokal dia memang power ! Konsisten je.. 

Ciktie

Ciktie

Tapiii yang lagi ciktie tak sangka battle tu. Zamani boleh buat 👏👏 !! Cayalah walaupun dapat tempat ke-3. Apapun tahniah kepada semua.. dapat nombor berapa pun hakikat sebenarnya adalah uolls memang mendapat tempat pertama dihati setiap peminat uolls tau 😍😍

Ciktie


Untuk musim ini, setiap pemenang mendapat wang tunai sumbangan dari Astro, pakej penginapan tajaan dari Royal Chulan Hotel & Resort serta sebuah trofi Gegar Vaganzar. 

Senarai Pemenang Gegar Vaganzar Musim Ke-5
Ciktie

Rm 100,000 (Juara) - Noryn Aziz
Rm 50,000 (Naib Juara) - Dia Fadila
Rm 30,000 (tempat ke-3) - Zamani
Rm 20,000 (tempat ke-4) - Amelina
Rm 15,000 (tempat ke-5) - Maya
Rm 10,000 (tempat ke-6) - Billy Zulkarnain





3 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox