Sebenarnya Cinta Nazrey Johari & Ariff Barhan - Ciktie Dot Com

Breaking

Tuesday, May 5, 2020

Sebenarnya Cinta Nazrey Johari & Ariff Barhan


Sedap dengar suara Ustaz Nazrey Johari ni. Macam tak berubah daripada dulu dia bersama Kumpulan Raihan hinggalah tak sekarang ni. Antara penyanyi nasyid legend yang menjadi kesukaan. Gandingannya dengan Ariff Barhan pun macam ok. Cumanya Ariff Barhan tu siapa sebenarnya ye?? tak tahu mana .. korang tau ke siapa dia ni?? Suara ok juga

Sebenarnya Cinta Nazrey Johari & Ariff Barhan 

Tapi kalau tak tahu juga tak apa. Jom layan Sebenarnya Cinta ni. Muzik dan video ia pun ok. Dah beberapa kali repeat ni sebelum share kat sini. Sayu je dengar tapi sedap la. 

Lirik sebenarnya cinta by Nazrey Johari bersama Ariff Barhan 

Sebenarnya cinta yang abadi
Cinta yang tiada bertinta
Sebenarnya cinta yang teragung
Cinta yang tiada suara

Kerana dalam cintamu
Tiada lagi permintaan
Kerana dalam rindumu
Tiada lagi penantian
Sesungguhnya bila tingkat rasa
Hatimu menjadi kosong
Sesungguhnya bila matamu
Hanya melihat cahaya yang terang

Sesungguhnya bila tiada lagi
Engkau melihat dirimu

Sesungguhnya bila tingkat rasa
Hatimu menjadi kosong
Sesungguhnya bila matamu
Hanya melihat cahaya yang terang

Sesungguhnya bila tiada lagi
Engkau melihat diri mu

Oh Tuhan inilah cinta yang ingin ku miliki

Oh Tuhan inilah rindu KU mahu ada didalam Hati ku

Oh Tuhan ku mahu rindu peluklah aku dalam kasihMu

Peluklah aku dalam Kasih Mu


3 comments:

  1. tak pernah tak suka lagu ni mmg sedap dan tenang aje dengar

    ReplyDelete
  2. Lagu baru ke ni.. aduhai lama tak ikut perkembangan lagu baru ni..

    ReplyDelete
  3. Best lagu ini.....

    salam kenalan dari saya, nak tanya ini, sudi tak bertukar link dengan blog saya? kalau sudi sila lah comment di link ini ye...

    https://www.oohsenyum.com/2017/03/bantu-blogger-yang-memerlukan-2020.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************