Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger

Mei 02, 2020
Sejak-sejak PKP ni ramai rupanya yang boleh masak. Sebelum ini kita terjah satu dua blog je tapi sekarang dah boleh buat pilihan. Nak yang simple, tak berempah, tak berlemak haa terjah je.

Nak-nak pula sekarang ni bulan puasa. Mencanak-canak segala macam resepi. Haa pada korang yang ada banyak resepi tu apa kata join segmen Mamapipie ni. Tak susah pun cuma share resepi yang korang ada tu je. Ciktie nak share resepi simple Sambal Cermai ni je. Bulan-bulan puasa camni kalau dapat buat bersahur sedap tau.. dan-dan segar mata korang tu.



Tarikh tutup : 10 May 2020




Share this :

Previous
Next Post »

6 ulasan

  1. Alahai sedqlapnya Sambal cermai.. tq ciktie join segment mama.. good luck ye

    BalasPadam
  2. Itulah, time bw banyak jumpa macam2 resipi.
    Semua sibuk memasak Ramadan ni.

    BalasPadam
  3. Salam ramadhan ciktie...
    menarik..ok nak terjah kejap...

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    BalasPadam
  5. saya pernah dengar sambal cermai.. tapi x penah rasa..

    BalasPadam
  6. selamat bersegment akak!

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

My Ping in TotalPing.com