Telah Dibuka | Permohonan Menduduki Peperiksaan KPSL 2020 - Ciktie Dot Com

Breaking

Sunday, November 24, 2019

Telah Dibuka | Permohonan Menduduki Peperiksaan KPSL 2020


Jadual Peperiksaan KPSL untuk tahun 2020 dah keluar dah. Permohonan untuk mendudukinya pun dah dibuka. So, tiada alasan terlepas pandang lagilah untuk apply tahun depan ni. Kalau tahun sebelum-sebelum ini boleh je alert tup-tup dibuatnya tahun ni tak perasan. Sedar-sedar je hari kejadian dah hahaha memang melampau sangat rasanya. Nak kata sibuk tu memang tak laaa

Telah Dibuka | Permohonan Menduduki Peperiksaan KPSL 2020 

Btw, untuk tahun depan kita take note awal-awal. Catat siap-siap dekat kalendar tu bila tarikh peperiksaannya tu tiadalah terbabas lagi. Dan pada mana-mana penjawat awam yang juga ingin menduduki peperiksaan ini, bolehlah berbuat demikian sekarang sementara talian tidak sibuk. Ciktie pun dah mohon..anda pula bagaimana

Untuk membuat  permohonan korang boleh layari pautan >> https://www.kompetensi.jpa.gov.my/peperiksaan/mohon/ <<

Ciktie

Jadual Peperiksaan Penjawat Awam Bagi Tahun 2020

Korang juga boleh dapatkan Jadual Peperiksaan KPSL ataupun jadual peperiksaan untuk penjawat awam sepanjang tahun 2020 ini melalui pautan https://www.kompetensi.jpa.gov.my/peperiksaan/ ini




No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************