Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu Ke-7 (Semi-final) Tahun 2019

November 18, 2019
Ada 2 minggu je lagi sebelum GV musim ini melabuhkan tirainya. Jadi untuk minggu ke-7 iaitu minggu semi-final senarai lagu peserta GV adalah seperti berikut

Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu Ke-7 (Semi-final) Tahun 2019

  • Hady Mirza - Jatuh Bangun (Haqiem Rusli)
  • Naqiu Boboy - Rampas (Akim & The Majistret)
  • Jatt - Sumpah (Naim Daniel)
  • Nurfatima - Patah Seribu (Shila Hamzah)
  • Roy - Hayat (Hael Husaini)
  • Sham Visa - Pergi (Aizat) 
  • Wann- Terlalu Memuja (Wani Hasrita) 
  • Noorshila Amin - Vroom Vroom (Nabila Razali)
  • One Nation Emcees- Bila Rindu (Ruffedge)

Bertemakan caras, semua lagu best-best dan terkini semuanya tu.


Share this :

Previous
Next Post »

9 ulasan

  1. Tgok separuh je semalam... Selebihnya dlm youtube karang...

    BalasPadam
  2. Sekejap je dah minggu ke 7 kan...
    ini lah hiburan ahad malam :)

    BalasPadam
  3. mencabar betul lagu lagu untuk next week ni.

    BalasPadam
  4. wah lagu best2.. tp xtgk pon GV.. =(

    BalasPadam
  5. tak follow la pulak diaorg kali ni..selalu je lupa..heheh kejap je da mggu 7 yea

    BalasPadam
  6. wow lagu2 BBNU ke terbaik lah pilihan lagu2 tu

    BalasPadam
  7. dah sampai semi final dah ye. cepat betul. Tak sabar tunggu ahad

    BalasPadam
  8. tengok naqiu la macam biasa haha

    BalasPadam
  9. Naqiu.. Naqiu. hihi. moga yang terbaik akan jadi Juara :)

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us