Tahniah Perak Juara Piala Malaysia Tahun 2018 - Ciktie Dot Com

Breaking

Sunday, October 28, 2018

Tahniah Perak Juara Piala Malaysia Tahun 2018


Tahniah Perak Juara Piala Malaysia Tahun 2018 | Akhirnya selepas berhempas pulas bermain menentang Terengganu (TFC) malam tadi Pasukan Perak dah boleh tersenyum bangga dah !! Tahniah !! Setelah 18 tahun akhirnya tak sia-sia penantian selama ini. Perak menang sepakan penalti (4-1) setelah terikat 3 sama dengan Terengganu. Memang tak sangka minit-minit terakhir berjaya juga samakan jaringan. Games malam tadi dua-dua team best main. Cuma itulah bukan rezeki Sang Penyu menjulang kejuaraannya lagi. Kalau tak dah sah-sah dapat sambung cuti lagi ye. 

Ciktiedotcom

Penat juga sebenarnya tunggu pengakhiran games malam tadi sampaikan tak faham pun ada hahaha banyak sangat tambahan masanya. Seriau pun ada tengok games tu. Dengan pengadilnya macam tu, pemainnya pula memang kecoh dalam padang cuma harapkan para penyokong kedua-dua team tak masuk campurlah. Kalau tak lagi kecoh. Good job pada semua penyokong yang hadir ke Stadium Shah Alam malam tadi..


5 comments:

  1. memang banyak sangat status penat tengok match semalam. Tahniah Perak jadi juara tahun ni

    ReplyDelete
  2. Semalam ada lalu dekat stadium shah alam.. Memang sesak, ramai orang.. Rasa seronok pulak tengok dorang support bola malam tadi.. Tiba2 rasa mcm nak join. .Awal2 lagi dorang dah datang stadium..

    ReplyDelete
  3. Semoga mutu pengadilan dan permainan akan datang lebih baik

    ReplyDelete
  4. yeay yeay perak menang..#fliphair dari orang perak ni..hehe

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox