Majlis Serah Terima Tugas Panglima

Jun 21, 2018
Majlis Serah Terima Tugas Panglima | Dah hampir sebulan rasanya majlis ini berlangsung tapi baru hari ini nak up ceritanya hikhik. Sebenarnya tiadalah cerita sangat hanya nak share gambar hari tu je sebelum ianya hilang. 

With kak sah

Panglima yang baru pun dah masuk ! Yang lama tu dapat offer sambung belajar, alhamdulillah. Kita ni pula entah bilakah nak sambung belajar balik ye ?? Asyik plan tak jadi je hikhik

En.man, Fadhil, kak sah

Kalau nak tahu majlis ini telah berlangsung 2 hari selepas pilihanraya ke-14 dan dalam 10/11 hari selepas majlis apc kitorang hari tu.

Wakil team awam


Panas oooii

Sabar menunggu majlis bermula



Geng bakat

Merah biru





Share this :

Previous
Next Post »

2 ulasan

  1. singgah sini cik tie.. kat mana tu majlis,, panas ngat tengok ko gambar .. hii

    BalasPadam
  2. nnt whatsapp nk tny detail pasa pnglima 8 briged. hehehe

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us