GIVEAWAY WISHLIST DOUDOU.MY X BLOG #CERITAMAK

Jun 03, 2018

GIVEAWAY WISHLIST DOUDOU.MY X BLOG #CERITAMAK | Ada lagi 2 hari sebelum berakhirnya giveaway ini. Join jelahh mana tau ada rezeki nak menang ke kan opss hahaha. Kalau menang alhamdulillah, kalau tak it's ok.


Nak join klik je banner ini yer

Oklah andai kata kita dapat voucher rm50 dari Doudou.my tu kan 😄😄 kita nak beli baju ni untuk anak buah pertama kita tu. Cantik sangat baju ni kan?? Harga ia dalam rm45.00 


(DR001B) Raya dress - Hibiscus



Share this :

Previous
Next Post »

9 ulasan

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us