Hari Pertama Selepas Bercuti - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, June 25, 2018

Hari Pertama Selepas Bercuti


Hari Pertama Selepas Bercuti | Mengantuknya !! Terasa penat pun ada masuk kerja hari ni hahaha walaupun tinggal dalam setengah jam je lagi sebelum tamatnya waktu bekerja untuk hari ini. Terasa macam sepi sangat-sangat la office petang ni...


Pagi tadi kita dating dulu ramai-ramai dekat klinik. Tapiii tak sangka betul rupanya pagi tadi memang ramai yang buat date dengan orang klinik hikhik ku ingatkan diriku ini je kuang-kuang-kuang..


Ada lagi 3 draf borang yang tak sempat nak semak ni. Berpinar mata ni bila terpaksa juga buat kerja yang sepatutnya dah siap bulan puasa lepas. Itulah banyak sangat main. Kan dah susah kan.. harapnya ianya dapat siap sepenuhnya sebelum pertengahan bulan depan. Malasnya nak selongkar fail tapi kalau tak selongkar camne nak siap kan..


Seminggu lebih bercuti ! Best sangat rasanya tu. Itu yang masuk kerja hari ini pun masih dalam mood raya lagi ni tapi tak sangka pula kena tinggal camni pula dengan diorang semua ni



10 comments:

  1. lamanya cuti..kita raya ke 5 dah kerja..:)

    ReplyDelete
  2. selamat kembali bekerja ciktie. azah pun mood beraya lagi nihh bila dah masuk kerja. haha

    ReplyDelete
  3. Mood beraya lagi kan.hehehe
    Slmt hari raya

    ReplyDelete
  4. kali ni beraya time cuti skola.
    semua pakat amik cuti panjang :)

    ReplyDelete
  5. Zumal kalau cuti mesti boring, baik lepak di kedai jer...

    ReplyDelete
  6. haaa, bakpo baru baco entry ciktie hop ni. hahahahaha

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox