Senarai Lagu Gegar Vaganza 2019 - FINAL - Ciktie Dot Com

Breaking

Thursday, December 19, 2019

Senarai Lagu Gegar Vaganza 2019 - FINAL


O..o.. dah final dah GV musim ini minggu depan ! Sebelas minggu beretap akhirnya 6 peserta telah berjaya mara ke pentas akhir. Tahniah semua tapi persembahan malam ahad hari tu ciktie lebih sukakan persembahan si Jatt lagilah. Persembahan Naqiu Boboy pun tak mengecewakan..One Nation Emcees pun sama, best! Suka tengok.

Untuk persembahan minggu depan, setiap peserta akan membuat 2 persembahan iaitu battle dan solo. Agak-agak siapakah yang bakal menjuarai GV musim ke-6 ini ye? Adakah Hady Mirza sepertimana minggu ini? Atauu Naqiu Boboy sepertimana yang dibayangkan oleh kita semua.

See and wait k!


Senarai Lagu Gegar Vaganza Musim Ke-6 - Final

Persembahan Solo

Hady Mirza - Ku Bersuara (Ernie Zakri)
Naqiu Boboy - Srikandi Cinta (Bloodshed)
One Nation Emcees - Melompat Lebih Tinggi (Sheila On Seven)
Nurfatimah - Insan (Yantzen)
Jatt - Without You ( Harry Nilsson)
Sham Visa - Haruskah Diuji (Farish)

Battle 

In The End (Hady Mirza vs Naqiu Boboy)
Angguk-angguk Geleng-geleng (Ahli Fiqir ft Mia G) - Jatt vs Sham Visa
Haa Tepok (Meer Fly ft Mk-Clique ft Kids Santhe) -Nurfatima vs One Nation Emcees








4 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************