Senarai lagu Gegar Vaganza Minggu Ke-9 (Semi-Final) Tahun 2019

Disember 02, 2019
Alahhhh tersingkir pula Roy malam ni 😔😔sibuk nak tahu berita terkini tentang banjir sampai terlepas tengok persembahannya tu. Minggu depan dah semi final. Yang ini rasanya dah betul-betul bukan cubaan lagi kot. Semua lagu untuk minggu depan bertemakan dari komposer dulu dan sekarang. Mesti Korang tak sabar nak tengok persembahan si Naqiu tu lagi kan? Betul takk

Senarai lagu Gegar Vaganza Minggu Ke-9 (Semi-Final) Tahun 2019

1.Naqiu Boboy - Tinting (Noraniza Idris)
2.Jatt - Mimpi Laila (Yassin)
3.Hady Mirza - Taman Rasidah Utama (Wing)
4.One Nation Emcees - Hati Emas (Kembara)
5.Wann - Hitam Putih Kehidupan (Dato Sheila Majid)
6.Noorshila Amin - Alai Usahlah (Noorshila Amin)
7.Sham Visa - Dari Sinar Mata (BPR- BumiPutra Rocker)
8.Nurfatima - Jangan Lafazkan (KRU)

Share this :

Previous
Next Post »

8 ulasan

  1. lagu yg diorang kena bawa semua power2

    BalasPadam
  2. xsempat nk layan GV tahun ni..

    BalasPadam
  3. this year tak pernah lagi tengok GV

    BalasPadam
  4. every week x sabar nk tgok performance contestant GV6..semua best2 :)

    BalasPadam
  5. Naqiu lagu perempuan lagi. Haha hebat betul

    BalasPadam
  6. Wann masih terselamat. Hebat

    BalasPadam
  7. cikma tak tengok episod yang ni...jangan sampai final cikma xtengok..huhuhuh

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us