Cara Mudah Sediakan Spaghetti Dalam Masa 3 Minit - Ciktie Dot Com

Breaking

adsense 7hb11

Tuesday, December 24, 2019

Cara Mudah Sediakan Spaghetti Dalam Masa 3 Minit


Musim-musim hujan ni perut asyik nak makan aje. Pantang terasa lapang sikit, mulalah terfikir nak makan apa hikhik. Sebenarnya bab makan ni tak tunggu musim hujan..musim tak hujan, cuaca elok terang benderang macam sekarang ini pun sama je sebenarnya 🙈 🙈


Cara Mudah Sediakan Spaghetti Dalam Masa 3 Minit
Nasib baiklah ada stok instant spageti ni. Malas nak masak beriya capai je mana-mana pack ekonomi instant spageti keluaran Master Pasto ni. Senang je nak masaknya pun. Sepantas 3 minit dah boleh makan dah. Tak perlu nak susah-susah nak kena pandai masak, belajar ke dulu baru boleh nak makan hehe. Memandangkan instant spageti ini sebenarnya dah masak, kita hanya perlu panaskan je. Nak panaskan tu senang je rendamkan je dalam air panas. Tapi kalau nak sedap lagi panaskan dalam microwave dalam seminit dua camtu. Dah boleh makan dah. Rasanya pun not bad. Memang tak kalahlah dengan spaghetti yang kita pernah makan dekat luar.





Terdapat 3 jenis spaghetti keluaran Master Pasto
-> Spaghetti Bolognese With Chicken
-> Spaghetti Alio Olio With Chicken
-> Spaghetti Mushroom Cream Sauce



Hari tu sebenarnya ciktie dah cuba dah instant spageti dalam pek ekonomi. Boleh tengok >> Nikmati Spageti Mudah -Master Pasto Dengan Hanya 3 Minit << Tak tahu pek yang mana satu?? Alahh yang packaging dalam kotak (280g) tu. Haa tapi kali ini kononnya ciktie nak cuba yang dalam pack terbaru Master Pasto tu. Apa ke namanya tu convenience pack!




Sebenarnya ia lebih kurang sama ajelah dengan pek yang sebelum ini juga cuma yang pack terbaru ini lagi mudah sebab ia dalam bentuk bekas dan didatangkan sekali dengan garfu. Nak masak dan makan pun lebih mudah. Semua alatan dah tersedia. Tak perlu nak sediakan pinggan mangkuk sudu garfu dah. Nak simpan pun mudah tak perlu nak kena masuk peti ais bagai. Memang cukup berbaloilah kalau nak simpan buat stok atau nak bawa pergi mana-mana ni. Terutamanya nak pergi travel ke, anak-anak nak masuk asrama ke. Tiba-tiba teringin nak makan spageti sekurang-kurangnya stok dah ada. Tiadalah kempunan sangat :)



Untuk dapatkan instant spageti ini, korang boleh cari ianya di 
- KK Mart
- Hero Market
- Jaya Grocer (Penang)
- Billion Group
- KSUtama
- Urban Retail
- Jazco Speedmart

Ataupun boleh layari http://bit.ly/MasterPastoStoreLocator untuk dapatkan senarai penuh kedainya. Tapi apa yang lebih penting sebenarnya instant spageti ni selamat untuk dinikmati oleh kita semua. Tanpa MSG dan juga tanpa preservatives. HALAL lagi tiadalah kita was-was nak cuba pun kan


Website 

Instagram 

Facebook


 #MasterPastoConveniencePack #3MinuteWonder #InstantSpaghetti #MasterPasto #JustHeatandEat #3MinuteMeal #LiocoFood #MalaysiaSpaghetti #MPAglioOlio #MPMushroomCream #MPBolognese 

7 comments:

  1. wahhh senang camni..
    xperlu tgu lama utk makan! haha

    ReplyDelete
  2. Perghhh senang lah kalau nak bawa spaghetti macam ni time travel or melancong ke luar negara ke kann hehehe

    ReplyDelete
  3. senang cepat dan mudah masak spaghetti ni

    ReplyDelete
  4. Mmg mudah utk bawa travel nanti nak Cari la

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************