Senarai Uptown Di Kelantan

Ogos 12, 2019
Ada orang minta ciktie kongsikan senarai uptown dekat Kelantan. Tapi ciktie bukannya ada info sangat tentang senarainya tu. Uptown pun ciktie pernah pergi sekali je rasanya dekat Wakaf Che Yeh. Itupun dah lama dah.. memang meriahlah suasana malam dekat sana. Seronok tengok macam-macam ada tapi kalau siang hari hehe jangan di tanya ke mana masing-masing menghilang.

Tapi dalam banyak-banyak senarai ini, ada orang bagitau uptown kota Bharu dan wakaf Che yeh yang best. Sejauh mana kebenaran hanya korang yang pernah pergi je boleh bagi jawapannya, ciktie nak share senarai uptown ini je.


Cuma kalau ada senarai uptown yang tercicir, tiada dalam senarai ini jangan lupa bagitau ye. Bukan apa untuk kebaikan kita bersama juga. Tak gituu

Senarai uptown di Kelantan

  1. Uptown RTC Tunjung
  2. Uptown Wakaf Che Yeh
  3. Uptown Tumpat atau Bandar Bentara Tumpat 
  4. Uptown Kota Bharu
  5. Uptown Lembah Sirih Kota Bharu
  6. Uptown Bandar Baru Pasir Puteh/pasir Puteh
  7. Uptown Pasir Tumboh
  8. Uptown Bachok (Jelawat / Bandar Baru)
  9. Uptown gua musang
  10. Uptown jeli
  11. Uptown kota harmoni bandar baru tanah merah
  12. Uptown Machang

Share this :

Previous
Next Post »

13 ulasan

  1. Nanti bolehlah rabia pergi uptown dekat kelantan

    BalasPadam
  2. Wah byk juga Uptown di Kelantan. Boleh refer sini la nanti Kalau ke sna

    BalasPadam
  3. di Tanah Merah ada 2x pasar malam i.e ptg selasa n sabtu.

    BalasPadam
  4. wow banyak jugak ni, jenuh nak melawat kalau ke kelantan. hehe

    BalasPadam
  5. Best sesekali pergi uptown banyak barang-barang rare tapi LZ masih belum pernah ke uptown di Kelantan. Post ini boleh dijadikan rujukan untuk kegunaan akan datang..

    BalasPadam
  6. banyak tu lokasi uptown. shopping pun banyak juga lah. hihi

    BalasPadam
  7. Lama tak pi Uptown la...hehehe...well x pernah pun sampai Uptown kat Kelantan...

    BalasPadam
  8. Tengs sharing ciktie, nice post. Datang singgah sini nak ucap salam sayang dari blog baru: ematunz.blogspot.com

    BalasPadam
  9. lama dah tak g uptown wakaf che yeh...

    BalasPadam
  10. good sharing,..nnt kalau ke Kelantan boleh la nk jejak ke uptown di Bachok..

    BalasPadam
  11. perlu simpan utk jadikan rujukan ni

    BalasPadam
  12. Wau banyak gak uptown kat kelate, tidokku tahu, suka merap dalam rumah, banyak ketinggalan😅.


    Visit Ika kat mommydailywellness.blogspot.com naaa, tq😘

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us