Senarai Uptown Di Kelantan - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, August 12, 2019

Senarai Uptown Di Kelantan


Ada orang minta ciktie kongsikan senarai uptown dekat Kelantan. Tapi ciktie bukannya ada info sangat tentang senarainya tu. Uptown pun ciktie pernah pergi sekali je rasanya dekat Wakaf Che Yeh. Itupun dah lama dah.. memang meriahlah suasana malam dekat sana. Seronok tengok macam-macam ada tapi kalau siang hari hehe jangan di tanya ke mana masing-masing menghilang.

Tapi dalam banyak-banyak senarai ini, ada orang bagitau uptown kota Bharu dan wakaf Che yeh yang best. Sejauh mana kebenaran hanya korang yang pernah pergi je boleh bagi jawapannya, ciktie nak share senarai uptown ini je.


Cuma kalau ada senarai uptown yang tercicir, tiada dalam senarai ini jangan lupa bagitau ye. Bukan apa untuk kebaikan kita bersama juga. Tak gituu

Senarai uptown di Kelantan

  1. Uptown RTC Tunjung
  2. Uptown Wakaf Che Yeh
  3. Uptown Tumpat atau Bandar Bentara Tumpat 
  4. Uptown Kota Bharu
  5. Uptown Lembah Sirih Kota Bharu
  6. Uptown Bandar Baru Pasir Puteh/pasir Puteh
  7. Uptown Pasir Tumboh
  8. Uptown Bachok (Jelawat / Bandar Baru)
  9. Uptown gua musang
  10. Uptown jeli
  11. Uptown kota harmoni bandar baru tanah merah
  12. Uptown Machang

5 comments:

  1. Nanti bolehlah rabia pergi uptown dekat kelantan

    ReplyDelete
  2. Wah byk juga Uptown di Kelantan. Boleh refer sini la nanti Kalau ke sna

    ReplyDelete
  3. banyak tu lokasi uptown. shopping pun banyak juga lah. hihi

    ReplyDelete
  4. lama dah tak g uptown wakaf che yeh...

    ReplyDelete
  5. perlu simpan utk jadikan rujukan ni

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************