Segmen 24 Jam Bloglist #40 MiaLiana.com - Ciktie Dot Com

Breaking

adsense 7hb11

Selasa, 30 Mac 2021

Segmen 24 Jam Bloglist #40 MiaLiana.com


Lamanya tak join mana-mana segmen ni. Hari ni alhamdulillah nampaknya berkesempatan ciktie nak join segmen. Segmen 24 Jam Bloglist Kak Mia Liana. Siapa nak join tu deras-deras la yer


Segmen 24 Jam Bloglist #40 MiaLiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2021 di MiaLiana.com bermula pada 11.00 pagi 30/3/2021 sehingga 11.00 pagi 31/3/2021. Semua blogger dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com / Like Fanpage MiaLiana.com / Follow Instagram @mialiana (mana-mana yang ada)
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #40 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog MiaLiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2021.

** jom support Mia Liana....

5 ulasan:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************