Segmen 24 Jam Bloglist #38 Mialiana.com

September 23, 2020

Pencarian bloglist bagi bulan Oktober, November dan Disember 2020 di Mialiana.com bermula pada 11.00 pagi 23/9/2020 sehingga 11.00 pagi 24/9/2020. Semua blogger dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com / Like Fanpage Mialiana.com / Follow Instagram @mialiana (mana-mana yang ada)
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #38 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 September 2020.

** jom support Mia Liana....


Share this :

Previous
Next Post »

8 ulasan

  1. Salam singgah dari segmen yang sama.. Semoga terpilih untuk segmen ini...

    https://www.shikinrazali.com/2020/09/segmen-24-jam-bloglist-38-mialianacom.html

    BalasPadam
  2. Cik TK singgah dari segmen yang sama! Good luck!!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/09/segmen-24-jam-bloglist-38-mialianacom.html

    BalasPadam

  3. hi . adda singgah
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/segmen-24-jam-bloglist-38-mialianacom.html
    jomlah join meriahkan gwy kak misya ni
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html





    BalasPadam
  4. selamat bersegmen. Semoga berjaya masuk bloglist kak Mia

    BalasPadam
  5. tahniahhh... ciktie menang juga kan

    BalasPadam
  6. singgah sini minum Ais Latte,jom ngeteh kat blog saya :D

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/aku-bagi-kotak-misteri-pada-blogger.html

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us