DASHING DEO + PERFUME BODY SPRAY | PRODUK TERBARU SEMBURAN DEODORAN + WANGIAN BADAN UNTUK LELAKI - Ciktie Dot Com

Breaking

Friday, June 21, 2019

DASHING DEO + PERFUME BODY SPRAY | PRODUK TERBARU SEMBURAN DEODORAN + WANGIAN BADAN UNTUK LELAKI


Asyik bercerita tentang produk untuk perempuan dan kanak-kanak je ciktie ni kan. Macam tak adil pula jika tiada produk lelaki untuk di review. Jadinya untuk kali ini ciktie nak kongsikan dengan korang semua tentang satu produk istimewa buat kaum Adam yang sentiasa aktif, cergas dan hebat tu. Dan kaum Hawa seperti ciktie jangan terlepas pandang bab ini ye..

DASHING DEO + PERFUME BODY SPRAY  | PRODUK TERBARU SEMBURAN DEODORAN + WANGIAN BADAN UNTUK LELAKI

Memulakan hari dengan wangian yang hebat dan sentiasa segar sepanjang hari adalah penting bagi setiap lelaki agar dapat mengharungi cabaran dan melakukan aktiviti harian dengan penuh yakin. Oleh itu, memang menjadi satu kemestian buat si jejaka menggunakan minyak wangi badan (Perfume Body Spray) supaya berbau harum dan deodoran agar kekal segar dan terhindar bau badan.


Tapi tahukah kita menggunakan dua produk dalam satu masa bagi memastikan mereka tampil berbau hebat dan segar sebenarnya amat mencabar! Sebabnya adalah mustahil untuk mencari minyak wangi yang harumannya sepadan atau boleh digabung dengan haruman dari semburan deodoran untuk tujuan mengatasi masalah bau badan sahaja. 

Minyak wangi sememangnya bernilai tinggi dan harganya lebih mahal, sebab itu sesetengah lelaki hanya menggunakan satu produk sahaja untuk haruman hebat iaitu semburan deodoran untuk mencegah bau badan. Mereka tidak menggunakan minyak wangi kerana kosnya yang tinggi. Pastinya lebih bagus kalau mempunyai semuanya dalam satu! Ringkas, mudah, dan cepat ! sebab itulah mantra seorang lelaki.





Sebagai peneraju dalam pasaran kelengkapan penjagaan diri lelaki, DASHING memahami sepenuhnya keperluan lelaki dan sebagai penyelesaiannya, DASHING telah melancarkan Semburan Badan DEO + PERFUME! Produk pertama dari DASHING  yang menggabungkan kedua-dua manfaat deodoran dan minyak wangi dalam SATU botol.

DASHING DEO DAN PERFUME BODY SPRAY  TERBARU


Dirumus dengan wangian DASHING Eau De Toilette, ia memberikan haruman maskulin tahan lama untuk memastikan si lelaki berbau hebat sepanjang hari. Dengan agen anti-bau dan anti-bakteria, ia berkesan memberikan perlindungan selama 24 jam terhadap bau badan.

Semburan deodoran biasa hanya mampu bertahan dalam 2 ke 3 minggu, tetapi DASHING DEO + PERFUME yang baharu ini, ia berada dalam liganya yang tersendiri. Diformulakan dari 100% deodoran. Ia amat menjimatkan dan dapat bertahan lama sehingga 880 semburan. Ini bermakna sebotol DASHING DEO + PERFUME mampu bertahan sehingga 146  hari atau sehingga 5 BULAN!

DASHING DEO

Kini, kaum lelaki boleh menikmati semua manfaat DASHING DEO +PERFUME BODY SPRAY yang didatangi dalam 4 variasai dalam pek berbentuk botol semburan pam (spray) bersaiz 120ml. Dengan reka bentuk ringkas dan menawan, pastinya mudah untuk di bawa kemana sahaja mereka pergi.


Dashing Deo + Perfume Body Spray

variasai DASHING DEO +PERFUME BODY SPRAY 

HATTRICK 
Jaringan kemenangan lelaki DASHING. Wangian Hattrick sememangnya memberikan semangat untuk terus mara ke jaringan gol. Hattrick terhasil dari percikan gabungan haruman unik epal dan kesegaran sitrus, bersulamkan nota bunga dan calitan amber.

ULTIMATE KICK 
Inilah wangian sebenar sang juara. Ultimate Kick menyerlahkan personaliti sofistikated dari dalam diri dan kehidupan seorang lelaki moden. Wangian Ultimate Kick menampilkan haruman musim panas dengan gabungan lemon, diperhebat dengan kesegaran buah pelaga dan diadun dengan nota asas dari vanilla dan musky.


Dashing Deodoran + Perfume Body Spray



Dashing Deo dan Perfume Body Spray

SPEED 
Buatkan si lelaki sentiasa bersedia untuk menghadapi cabaran dengan bauan segar dan bersemangat. Aroma klasik fougere dengan wangian kontemporari nota buah-buahan dan diperhebat dengan lapisan nota musky.

HITMAN 
Hitman direka khusus buat si lelaki aktif dan sporty yang sentiasa bersedia ke mana sahaja. Di dahului dengan aroma kesegaran Citrus dan Ice Cucumber. Diikuti dengan nota Sichuan pepper dan Lavender berserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood, menjadikan wangian daya tarikan yang semestinya meningkatkan keyakinan setiap lelaki aktif.


Dengan hanya RM12.20, produk ini boleh didapati di seluruh negara termasuk pasaraya utama, pasaraya hyper serta platform belian atas talian. Untuk maklumat lanjut berkenaan DASHING korang  boleh layari laman Facebook DASHING di https://www.facebook.com/Dashing.MY/ d dan Instagram di https://www.instagram.com/dashing_my/.

WIPRO UNZA

Sejak tahun 1980 WIPRO UNZA telah berjaya membina portfolio yang luas sebagai jenama penjagaan diri dan produk isi rumah di pasaran Asia. Mempunyai ibu pejabat di Singapura, WIPRO UNZA telah mengeluar dan memasarkan jenama ke seluruh 50 wilayah di dalam Asia Tenggara, China dan kawasan lain.

Kini, WIPRO UNZA mempunya 24 jenama di bawahnya. Antara jenama terkemuka keluaran WIPRO UNZA adalah ENCHANTEUR, SAFI EVERSOFT, DASHING, CARRIE, ROMANO dan AIKEN. 

Kebanyakan produk WIPRO UNZA kini berdiri teguh sebagai peneraju pasaran disebabkan jenama yang terhasil direka khusus dan dicipta untuk pengguna Asia.




2 comments:

  1. best ni.. mama suka bau dashing dari sekolah lagi tau

    ReplyDelete
  2. legend betul jenama dashing ni

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox