Giveaway Sweet December By Syazni Rahim Blog

November 17, 2022

Dah lama sangat rasanya tak join giveaway ni. Untuk tahun ni tak pasti ada ke tak. Tapi yang pasti kali ni kita nak la. Syarat dia pun mudah sangat. So, tak payah nak tunggu lama-lama jom kita support segement ni.


Giveaway Sweet December By Syazni Rahim Blog


3 pemenang akan dipilih secara undian rawak, dan akan menerima

- 1 kotak misteri! 

- Backlink dalam setiap entry yang akan SR post sepanjang bulan Disember 2022 ini!


So, tunggu apa lagi. Nak join klik banner atas tu ye ..


Share this :

Previous
Next Post »

3 ulasan

  1. Terima kasih sudi join :) Tapi saya klik banner tadi, dia tak link ke post GA tu. Ada error agaknya :D

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen. Semoga ada rezeki menang nanti.

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

My Ping in TotalPing.com