Terkunci dalam bilik fail - Ciktie Dot Com

Breaking

Thursday, April 18, 2019

Terkunci dalam bilik fail


Adoiii tak pepasal benjol kepalaku tengahari ni tapii bila diingatkan balik, kelakar jugak hikhik

Terkunci dari dalam !! Tah macamana boleh jadi pun tak tahulah ni. Tapi sebelum kejadiannya dah 2 kali dah rasanya duk menampak dalam bilik fail tu cari surat. Tup-tup bila officemate masuk, dia takboleh  nak keluar - terkunci!! Bukan masalah tombol sebabnya locknya patah hikhik. Camne boleh jadi pun taktahulah. Tak pernah dengar lagi kes camni.


Nasib baik juga officemate tu bawa handphone sekali kalau tak memang harulah dia duk dalam bilik tu sampai kitorang yang lain ini masuk solat. Nasib baik juga officemate yang lelaki sorang tu tak keluar lagi. Kalau tak hmm terpaksa minta tolong abang-abang sasa kitalah jawabnya.

Tapi yang tak bestnya, tah camne kita ni pula yang asyik sangat tengok phone boleh  accident !! Tak perasan tingkap depan tu belum tutup lagi. Buka sebabnya officemate yang lelaki tu nak masuk. Adoiii tak pepasal sakit kepalaku. 

Moral of the story, hati-hatilah sentiasa. Malang tak berbau ☺️




8 comments:

  1. haha..macam2 la cik tie ni..:)

    ReplyDelete
  2. aduih... betul tu cik tie jgn leka ngn pdone mmg ke laut jdnya... semoga sakit kpl cik tie dh pulih

    ReplyDelete
  3. pernah alami kisah sebegini di umah. mujur jiran perasan bila abe kie menjerit.

    ReplyDelete
  4. pernah terkuci dalam kedai runcit je.. dalam bilik belum pernah. tapi moral of the story tu memang betul. berhati-hati malang tak ber bau

    ReplyDelete
  5. ya Allah. takleh kak nak bayangkan kalau kak jadi macam ni. tu yg kadang kita terlupa sikit je kan, mesti akan jadi memacam - ni selalu kes kak lah. haha

    ReplyDelete
  6. Alahai ciktie. Sampai kopak tombol pintunya ha.... đŸ€­

    ReplyDelete
  7. hoho ada juga kes macam ni ye

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox