Saling Memiliki by Dian Rockanova - Ciktie Dot Com

Breaking

Tuesday, April 16, 2019

Saling Memiliki by Dian Rockanova


Haiii, assalamualaikum dan selamat pagi semua. Lamanya ciktie tinggalkan blog kesayangan ni. Tak sempat update apa-apapun. Bw pun tak ke blog korang-korang ni. Maaflah sibuk sikit dua tiga menjak ni. Itu yang sepi tanpa jejak ni. Apapun ciktie ucapkan terima kasih banyak pada korang yang masih sudi singgah baca entri kat sini. Nanti free-free sikit ciktie balas kunjungan korang tu ye.

Btw ciktie nak share lagu baru ni - Saling Memiliki. First time dengar dekat Muzik Muzik 34 malam tadi. Macam best juga..lagu khas untuk seseorang yang cukup bermakna dalam hidup kita. Nor bad tau.. tak caya cuba korang dengar

Saling Memiliki by Dian Rockanova


Selamanya cinta perlu pengorbanan
Semua ku lakukan demi kejayaan mu

Tidak ku mengharap apa pun balasan Selalu ku akan tetap di belakang mu
Onak ranjau duri jalani bersama

Demi bahagia di puncaknya
Dan kini kita saling memiliki

Tercapai hajat yang kita rencana
Mendung yang menghilang kini berganti pelangi

Bersama terima kurniaan ini
Onak ranjau duri jalani bersama
Demi bahagia di puncaknya

Dan kini kita saling memiliki
Tercapai hajat yang kita rencana
Mendung yang menghilang kini berganti pelangi

Hadirnya bagai anugerah di jiwa
Dan kini kita saling memiliki

Tercapai hajat yang kita rencana
Mendung yang menghilang kini berganti pelangi

Bersama terima kurniaan ini
Hadirnya bagai anugerah di jiwa



1 comment:

  1. Samalah tak pernah dengar jugak lagu ni. Lirik dia best.

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox