Fatma dan Coklat Cadbury

Jun 09, 2017
Gemar betul budak kecil ni gan coklat ni. Gelagatnya menikmati coklat kesukaannya ni pun boleh tahan hikhik. Gaya memintanya pun boleh tahan juga. Sabar je lahhh.. Asal nampak gambar coklat ni je nak..nak satu rumah boleh dengar suaranya tu. Risau juga coklat ni kan manis. Karang rosak pula gigi tu..

Fatma Cadbury

Tapi dalam risau² tu. Balik kerja tengahari tadi singgah juga la 7E. Belikan juga coklat tu. 3 keping tapi jenis lain-lain la.  Satu coklat susu cadbury daily milk yang biasa, satu yang dengan buah badam dan satu lagi dengan madu, kacang gajus gan hazel rasanya. Saje beli buat stok..mana la tau lepas ni kot² teringin nak makan ke.. tak perlu susah dah. Buka peti ais je..

Cadbury Dairy Milk Roast Almond

Cadbury Dairy Milk Croat Almond





Share this :

Previous
Next Post »

3 ulasan

  1. comelnya Fatmaa :) Salam perkenalan dari saya dan jemput datang ke blog missaziemah.blogspot.com :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih.. slam perkenalan dari saya juga

      Padam
  2. Saya memang suka cokelat Cadbury ...tapi cadbury dulu2 rasa lebih sedap dr skg rasanya..

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us