Tukar Page Fb CiktieDotCom kepada KitaDokSohor

Jun 17, 2022

Gara-gara tersalah tekan button dan set tetapannya punya pasal 🤦‍♀️🤦‍♀️ melayang page facebook blog #CiktieDotCom ni !  

Jadi kat sini kita nak bagitau kita dah tak guna page itu lagi.


Tukar Page Fb CiktieDotCom kepada KitaDokSohor

Dah tukar kepada page CIktieDotCom @KitaDokSohor 

👩‍💼Https://www.facebook.com/KitaDokSohor

👩‍💼Https://www.facebook.com/KitaDokSohor

👩‍💼Https://www.facebook.com/KitaDokSohor


So, sudi-sudikanlah jari jemari korang like dan follow page ini. Kesudian korang amatlah ciktie hargai.

CiktieDotCom KitaDokSohor

Simple ajelah.. nak sempat upload background page tu lagi.


Kenapa Tukar Dan Dah Guna Page CiktieDotCom 

Sebenarnya selepas set tetapan dan tersalah tekan button tu, adalah juga kita cuba cari macamana nak dapatkan semula page tu. Tapi sepertinya tiada jalan penyudah. Mungkin bukan rezeki dah nak dapatkan  semula. 

Ciktiedotcom ciktie dot com


So, nak tak nak create page baru ajelah. Tapi kalau korang tahu macamana cara untuk dapatkan semula page facebook ni, bagitaulah ye.. sayang sebenarnya nak dibiarkan macam tu je ☺☺








Share this :

Previous
Next Post »

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

My Ping in TotalPing.com