6 Lagu popular kanak-kanak

Disember 26, 2017
Bila dah budak kecil dalam rumah secara automatik siaran televisyen pun bertukar. Chanel 611 tu dah sah-sah akan mengambil tempat. Sebelum ini tengok je gelagat anak-anak sepupu semua tu. Terfikir juga tak bosan ke layan channel tu hari-hari tapi sejak dah ada anak buah sendiri ni, baru tau apa rasa sebenarnya. Kadang-kadang tu sampai terjebak sama la. Seronok juga hikhik..

Tapi yang tak seronoknya kadang-kadang tu phone kita pun jadi mangsa sama. Mula-mula dulu sampai habis kredit dilayan YouTube olehnya. Tapi sekarang insyaallah tak lagi! Kita download siap-siap kemudian tutup data. Tiadalah risau sangat kredit habis 😅😅 tapi kekadang tu terlepas juga.

6 lagu popular kanak-kanak
  • The Finger Family Song (Finger Colour)

  • Johny Johny Yes Papa


  • Baby Shark Do Do Do

  • Didi & Friends

  • Hana & Omar

  • The Wheels On The Bus Go Round And Round


Share this :

Previous
Next Post »

6 ulasan

  1. La ni paling top baby shark do do tu..kdg k.fiezz pun ternyanyi sekali smbil buat keja rumah..haha

    BalasPadam
  2. baby shark dan didi CR suka. hehe

    BalasPadam
  3. Teringat anak saudara selalu nyanyi lagu2 ni...

    BalasPadam
  4. baby shark do~ do~ do~..hihii

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us