Hobi baru budak ni

Oktober 03, 2017

Hobi baru budak kecil ni sekarang. Asal nampak phone je mulalah merengek nak tengok didi. Tapi bila bagi bukan Didi & Friend yang ditengoknya. Siri lagu yang colour² tu sebenarnya dilayannya. Finger colour! Colour song.. Mula² tengok yang pecahkan belon..pastu bawa ke yang colour jari pula. Tak cukup yang tu yang pecah botol tu pula. Then hmm telur tah macam² lagi la. Sedar² phone dah off..pastu pandai pula suruh kita caj balik.


Fatma..Fatma, kalau tak bagi dah pandai dah buat hal ni. Merengek²..nangis bagai alahai sabar jelahh layan budak kenit.



Share this :

Previous
Next Post »

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us