Menang Lazada Ramadan Raya 2017 Blogger Contest

Julai 07, 2017
Alhamdulillah, Terima kasih Lazada !!
Rezeki hari jumaat.. blog ciktie tersenarai dalam 3rd place Contest Lazada Raya 2017. Dapatlah voucher bernilai rm100. Rasa cam dah tak sabar nak shopping dah ni hikhik

Lazada Malaysia

Kalau ikutkan email kepada pemenang akan dimaklumkan hari ni..tak pa..kita tunggu ya. Maybe sekejap lagi ia menyusul. Tahniah juga ciktie ucapkan kepada semua pemenang. Tak tersenarai sebagai 1st atau 2nd, tersenarai dalam 3rd ini pun ciktie dah rasa happy sangat dah. Kebetulan pula esok ulang tahun ciktie. Ciktie kira ini hadiah ulang tahun dari Lazada untuk ciktie sekali la. 

Bagi sesiapa yang nak semak senarai pemenang tu, klik link ni ya http://www.lazada.com.my/blogger-contest/


Share this :

Previous
Next Post »

9 ulasan

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us