Lexus Peanut Butter

April 21, 2017
Hanya sempat ambil sepekat biskut je tengahari ni. Itupun biskut Lexus perisa Peanut Butter. Sedap juga rupanya perisa Peanut Butter ni ya hehehe nampak sangat tak pernah try kan huhu..


Sebenarnya Peanut Butter ni ciktie tak berapa suka. Ciktie pernah try sapukan Peanut Butter tu kat roti sebelum ni ekoran tengok kekawan ciktie makan camtu kan tapi betul² tak menepati selera la.. rasa cam tah la. Tak boleh nak terima..kesan dari situ apa² makanan berasaskan Peanut memang ciktie kan ketepikan.. sampailah tengahari ni. Dah terambil so, try je lah. Tak sangka pula sedap hehehe

Maybe sebab gabungan biskut gan peanut kot kan sebabnya kalau roti gan peanut ciktie tak boleh terima hehehe.. lain orang lain cara dan seleranya kan. 


Share this :

Previous
Next Post »

2 ulasan

  1. Syed suka yang cheese! haha yang cheese punya tu sedap betul la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cheese ada juga ke?? Nanti nak try juga la

      Padam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

My Ping in TotalPing.com