Lemon Madu di Restoran Sukand’s Food, Port Dickson, Negeri Sembilan - Ciktie Dot Com

Breaking

Wednesday, October 29, 2014

Lemon Madu di Restoran Sukand’s Food, Port Dickson, Negeri Sembilan


Restoran Sukand’s Food, Port Dickson

Ni pun first time minum lemon madu.. sedap juga rasanya. Tengok bff order, nak juga rasa. Tapi tak kan nak share air dia kan..tak best la. So, order je sama cam dia. Bakso gan jus lemon madu.


Restoran Sukand’s Food, Port Dickson

Besar2  fish ball kedai ni. Sambal die pun mak aiii memang pedas. Orang suka pedas memang suka laaa.. Tengok bff selamba je makan, cuit la sikit nak cuba. Apapun memang best walaupun pedas. Kat kedai ni macam-macam ada, bukan bakso je. Ada juga mee kari yang menjadi menu kesukaan tu dan banyak lagi la menu dia. Korang boleh search sendiri melalui nama restoran ni. Kita nak snap gambar pun segan sebenarnya ni hehe 

So, pada uolls yang datang Port Dickson, jangan lupa singgah makan di Restoran Sukand's Food di alamat No.62, Jalan Bandar, 71000, Port Dickson, Negeri Sembilan




No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************