Hari Bumi - Ciktie Dot Com

Breaking

Tuesday, April 22, 2014

Hari Bumi


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan selamat pagi uols :)
 hehe suka sangat :) sebabnya mood nak masuk office dah sampai
semalam dah dapat balik awal :) sape tak happy kan??

Tau tak ada apa gan hari ni- tanggal 22 April !!
Yes, betul..
Hari Bumi Sedunia 


jom la uols, kita pakat-pakat bagi sokongan pada bumi kita ni
encik google pun tak terkecuali tau !!
tak caya tengok ni..




 






4 comments:

  1. salam perkenalan ..jemput singgah ke blog http://fynazshamz.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ooh hari bumi ke semalam. Akak tak perasan pun. Dasyatnya... alahai

    ReplyDelete
  3. Erk..tak tahu menahu pun...ngee

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************