Hari Bumi

April 22, 2014
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan selamat pagi uols :)
 hehe suka sangat :) sebabnya mood nak masuk office dah sampai
semalam dah dapat balik awal :) sape tak happy kan??

Tau tak ada apa gan hari ni- tanggal 22 April !!
Yes, betul..
Hari Bumi Sedunia 


jom la uols, kita pakat-pakat bagi sokongan pada bumi kita ni
encik google pun tak terkecuali tau !!
tak caya tengok ni..




 






Share this :

Previous
Next Post »

4 ulasan

  1. salam perkenalan ..jemput singgah ke blog http://fynazshamz.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Ooh hari bumi ke semalam. Akak tak perasan pun. Dasyatnya... alahai

    BalasPadam
  3. Erk..tak tahu menahu pun...ngee

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us