Kenapa Wordless Tengahari Jumaat

April 11, 2014
Salam jumaat semua. 
Dah masuk office balik selepas memenuhi tuntutan perutku ini.
Lunch dekat kedai ikan bakar depan ni je tadi.
 alhamdulillah sudah kenyang.

Masjid Pasir Pekan, Kota Bharu

Kenyang sudah..papan kenyataan turn 5S ehhh EKSA pun dah siap tampal. 
Sekarang turn tampalkan Wordless kat blog kesayanganku pula :>

Sebenarnya wordless yang di post ini or sebelum-sebelum ini
 memang ada banyak kena mengena denganku.
tak pandai nak coret panjang-panjang just wordless jadi pilihan !! 

Tapi tuk hari ni, tiada wordless.
sekian :)








Share this :

Previous
Next Post »

1 ulasan

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us