The Pearl - Mutiara

Januari 17, 2014
Bosannya !! Tah apa nak buat sekarang ni. Bukan tak ada kerja, dah memang meja penuh gan buku, fail, kertas, makanan dan macam-macam la. Tengahari tadi search encik google nak tengok design mutiara. banyak juga rupanya design tuk mutiara ni. cantik-cantik belaka lak tu.

Tak perlu guna mutiara banyak-banyak cukup 2, 3 biji dah ok. Tengok ni , cantik kan??
Suka design ni !!

Nampak sedikit eklusif


Yang ni cantik juga !


Cantiknya..nak-nak di pakai si pengantin perempuan semasa majlis perkahwinan.
wahhh terpukau semua mata yang memandang gituuuuu


Share this :

Previous
Next Post »

4 ulasan

  1. bling bling berkilau gitu hehe

    BalasPadam
  2. samalah.. suka yg 1st tu.. cantik. :)

    BalasPadam
  3. yang first tu memang cantik.. nampak simple je :)
    aik, cantik dipakai pengantin?... Siapakah?.. jeng jeng jeng

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

My Ping in TotalPing.com