Betul Ke ReLY Aplikasi Kelas Online Terbaik No.1 Di Malaysia

Oktober 09, 2022

Pertama kali sebenarnya dengar nama aplikasi pembelajaran kelas online ReLY ini. Sehari dua ini ianya asyik lalu-lalang aje dekat wall media sosial kita tu. Mula-mula tu takdelah faham sangat tapi bila di tengok betul-betul tu barulah tahu apa ke benda sebenarnya Aplikasi ReLY ni.


ReLY Education Is Life


Rupanya Rely merupakan aplikasi pembelajaran online (education) untuk murid-murid tahap 1 dan 2, iaitu darjah 3, 4, 5 dan 6. Ok juga kalau budak fatma tu boleh ikuti kelas ni. Mungkin boleh tambahkan pemahaman belajar dia. 

Walaupun online tapi kualitinya standard dengan pembelajaran secara bersemuka. 

ReLY Aplikasi Kelas Online Terbaik, Education, Rely, Rely Aplikasi,

Betul la ReLY Aplikasi Kelas Online Terbaik No.1 Malaysia

Kesian juga budak-budak sekarang ni. Sesi persekolahan diorang padat sangat, dari pagi sampailah ke petang. Ciktie yang tengok je pun rasa dah penat. Tapi memang faham sangatlah kenapa sesinya itu terus disambung macam tu. Kita dulu pun pernah sekolah kan ? Nyata-nyata kalau dah sampai rumah memang kirim salam ajelah nak pergi semula tu.

Apa Kaitan Fly High Education Centre dengan ReLY Aplikasi Kelas Online Terbaik

Berbalik kepada ReLY Aplikasi Kelas Online ni. Kalau nak tahu aplikasi ini sebelum ni lebih dikenali dengan 'kelas online' atau basa mudahnya tusyen online. Ianya merupakan inisiatif yang diperkenalkan oleh Syarikat Fly High Education Centre (FHEC), syarikat terawal mengadakan kelas online (pembelajaran atas talian) iaitu dalam bulan Feb 2020 berikutan sesi persekolahan secara bersemuka tidak dapat dibuat disebabkan Covid-19.


Daripada kelas online ia telah dinaiktaraf ke aplikasi dan telah dilancarkan secara rasminya pada 07 September 2022 di Hotel DePalma Shah Alam. Kelasnya pun dah bermula awal bulan Oktober baru ini. 


Apa yang menariknya ReLY - Aplikasi Pembelajaran Kelas Online Terbaik ?

Kenapa ReLYedu - Aplikasi Pembelajaran Kelas Online jadi pilihan dan sebutan ??

  • Terdiri daripada barisan tenaga pengajar berpengalaman
  • Suasana pembelajaran yang kondusif, sesuai dengan peredaran masa (secara live dan rakaman diberikan secara percuma)
  • Boleh akses di mana-mana sahaja, ikut kesesuaian masa pelajar (cuti sekolah pun boleh)
  • Boleh pilih subjek dan cikgu 
  • Maklumat dan info terkini menepati silibus KPM dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD)
  • Nota serta soalan boleh dimuatturun bila-bila masa
  • Komimen pihak pengurusan, respon segera


Dengan memiliki barisan pengurusan yang komited, ditambah pula dengan barisan penasihat yang juga merupakan tenaga pengajar utama, ciktie yakin ReLY mampu mencapai sasarannya menjadi satu-satunya aplikasi pembelajaran atas talian no.1 Malaysia. 

Bukan calang-calang barisan penasihat akademik dia orang ni tau, terdiri daripada guru-guru cemerlang (role model), tenaga pengajar tv, guru didik, penulis serta penganalisis soalan popular upsr, penceramah dan mempunyai kepakaran dalam subjek masing-masing tu.


4 subjek yang ditawarkan :

  • Bahasa Malaysia
  • Bahasa Inggeris
  • Sains
  • Matematik

Untuk mewujudkan lebih pemahaman murid-murid, ReLY Aplikasi Kelas Online Terbaik ataupun RelyEdu menawarkan 3 pakej pembelajaran iaitu pakej mampu milik, fokus dan juga icon guru.

KONTES SEO : ReLY – Aplikasi Pembelajaran Online Terbaik, Rely, Aplikasi Rely, Kontes SEO, Pembelajaran Rely, realy, aplikasi pembelajaran

KONTES SEO : ReLY – Aplikasi Pembelajaran Online Terbaik 

Ok, sebenarnya sekarang ni Fly High Education Centre dengan kerjasasama ReLY sedang menganjurkan kontes SEO. Seo faham-faham ajelah ye. Ciktie pun last minit join ni, 11.59 kejap lagi dah close dah. Kalau ikutkan syaratnya mudah je nak join tapi dah hujung-hujung juga dapat info. Kita try ajelah.

KONTES SEO : ReLY, Rely, Aplikasi Rely, Kontes, SEO

Hadiah

Tempat PERTAMA – RM500 (X1)

Tempat KEDUA – RM400 (X1) 

Tempat KETIGA – RM300 (X1) 

Tempat KEEMPAT sehingga SEPULUH: 100 (X7)


Untuk info lanjut, korang boleh layari Www.relyedu.com ataupun www.flyhighedu.com.my 



ReLY Aplikasi Kelas Online Terbaik, KONTES SEO ReLY, SEO, ReLYEDU






Share this :

Previous
Next Post »

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

My Ping in TotalPing.com