Mihun Sup Special Bandung Cincau ! - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, September 30, 2019

Mihun Sup Special Bandung Cincau !


Cincau Bandung atau Bandung Cincau ye πŸ€”πŸ€” Tak kisahlah janji dapat airnya warna pink. Tak gitu

Berbaloi jugalah keluar makan tengahari kemarin tu. Dapat pekena mihun sup Special dan Bandung cincau. Bandung Cincau lah kot sebab air bandungnya dekat bawah kan ✌️✌️Memang terangkat sangatlah cuma tang airnya tu. Kalau kita nak manis sikit lagi la πŸ˜… baru rasa sedap sikit tapi rupa dah menarik dah. 

Ciktie

Mula-mula tu memang tak berniat pun nak keluar tapi gara-gara member dah call bagitau dah gerak. On ajelah walaupun masa tu memang ada je kerjaan yang nak dibuat. Nak di print but it's ok pandai-pandailah kita ejas kan

Keluar-keluar tempat biasa yang kitorang lepak di Pantai Dasar Sabak tutup. Tapi kedai sebelahnya tu buka. Kira terus kesana ajelah memandangkan dah sampai. Walaupun dah banyak kali datang sini, sekalipun tak pernah nak masuk kedai ni. Entah nape mungkin sebab tak ramai orang kot. So, kira kemarin tu sesi mencubalah ni.

Ciktie

Ciktiedotcom

Boleh tahan sedap juga mihun sup dia ni. Bagi ciktie dah cukup rasa dah, tak perlu nak tambah apa-apa dah kecuali kalau korang jenis yang makan pedas. Yang lain bagi ciktie dah tip top dah tapi tak taulah korang. Selera kita kan lain-lain. 

Dari segi harga pun ok je rasanya. Order 4 mee sup special, 5 Bandung Cincau, goreng-goreng dah lupa dah ambil berapa semua sekali dalam rm 30 ++ camtu lah.






3 comments:

  1. kalau ammi makan mihun sup atau soto kena ada cili kicap..baru umphh

    ReplyDelete
  2. Lapar pula tengok malam2 ni.
    Baru pagi tadi pekena air bandung, selalu minum milo je. Huhuhu.

    ReplyDelete
  3. Air bandung,akak kureng sikit..tapi klu sesekali nk cuba,why not...nk jugak sesekali layan ayor manih..asik air suam je..hehe...

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox
**iklan memanjang bawah** ****************