KENAPA CIKTIE JOIN SEGMEN HASRUL HASSAN (HH)

Mei 28, 2016

KENAPA CIKTIE SUKA BLOG CIKTIE  DIMASUKKAN KE DALAM BLOGLIST HASRUL HASSAN

1. Nak try juga mana tau rezeki COLK ni tersenarai ke dalam Bloglist HH sempena ramadhan tahun ni..Blogger femous tu sape tak nak kan

2. Secara tak langsung, ia juga meningkatkan trafik blog ni. 

3.Dan semestinya HH akan datang ke sini kan :)

4. Last dah kot.. sebabnya ciktie tak pernah lagi join segmen camni kat blog HH walaupun ciktie pernah bw ke sana.

Pertama kali join segmen pakai phone ni sambil2 jengukkan anak buah yang tak sihat huhu.. cepat sembuh ya dik





Share this :

Previous
Next Post »

4 ulasan

  1. Jom sertai giveaway kami http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html, banyak hadiah menarik untuk dimenangi.

    BalasPadam
  2. yaya dah join..hihihi...done follow sini jugak ;)

    http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam
  3. Assalamulaikum.. datang dari segmen sama http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

My Ping in TotalPing.com