Tag: 25 random facts about me

Januari 30, 2013
hurmmm..sebenarnya kiter telah ditag oleh Asmar Arafad !! Dah dekat sebulan baru sekarang nak baru perasan. Apa da..ni pun kira sesi bayar hutang 'tag' juga la kan hehe. Sebelum tu jom baca pesanan penaja dulu.
"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random things, facts, habits or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

 Faham dah kan? So, jom kita mula 

  1.  Ada 5 orang adik-beradik. Sorang kakak dan 3 orang adik (2 perempuan dan sorang lelaki).
  2. seorang yang mementingkan keluarga 
  3. pernah keja kat jerantut sebelum datang kl
  4. tak berniat nak sambung belajar kat U
  5. sukakan sesuatu yang kecil dan cute tapi biasanya yang kecil tu dah mesti sweet dan cute kan hahaha
  6. suka baca novel tapi tak suka beli 
  7. orang kota bharu
  8. seorang perempuan
  9. tak pro memasak tapi boleh la sikit-sikit
  10. ada kereta tapi tak boleh drive hahaha
  11. pernah beli sekali je hp selebihnya main sistem bata gan family
  12. mood tak ok suka mendiamkan diri
  13. sukakan suasana kampung yang tenang dan damai
  14. impikan suasana zaman kecil-kecil.
  15. tak suka orang bercakap besar apatah lagi berlagak
  16. lebih banyak memendam dari meluah
  17. tak suka orang mungkir janji. Sape-sape pun sama kan??
  18. takut gan ulat. Tak tau la takut or pa tapi yang nyata memang tak suka la beb
  19. suka warna hijau, biru dan putih
  20. minat Lisa Surihani, Rani Mukerji, Preity Zinta
  21. teringin nak beli rumah sendiri
  22. suka snap picture. Tapi bukan gambar aku apatah orang ambil picture aku hehe
  23. tak suka orang merokok depan aku.
  24. teringin nak terokai dasar alam terutamanya dasar laut dan hutan daki gunung haha bolehkah??
  25. Ok yang ni last kan? kiteru sayang semua kawan-kawan kiter dan sangat menghargai followers kiter 

Wahhhh cukup jelas 25 fakta about my self. Now, time to tag. harap-harap blogger yang kena tag dapat la juga kiter tau your 25 fact about your self. mekasih :)


Yang Kena tag adalah ...
  1. Asmar Arafad
  2. Rose
  3. Wantie
  4. syuhadasalleh
  5. Cik Ning
  6. My Sist  
  7. AmyHana
  8.  Fiqa 
  9. Gadis kampung
  10. unaimana
  11. ieyra
  12. shazreena shukri
  13. Diari Jejaka Hangat
  14. Momoy
  15. cik zaniff
  16. Mia Liana
  17. fahmie
  18. Luna lanun
  19. Nabila Mansor
  20. feyqa
  21. Aida Adnan
  22. Cahaya Faliya
  23. AdiE ZafF
  24. Aku si simple
  25. Qaseh Rania

    Share this :

    Previous
    Next Post »

    12 ulasan

    1. suka yg nmbr 11 tu.. hehheeh

      BalasPadam
    2. jangan lupa certakan 25 fact about you ok hehe

      BalasPadam
    3. Hadushh . dush dush dush *lempang diri sendiri* . Nampak nama saye kat situ >.<

      BalasPadam
    4. Sudah ! :) http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/amy-hana-with-25-facts.html

      BalasPadam
    5. sama la ngan momoy. momoy suka memendam dari meluah

      BalasPadam
    6. Kak Aishah, Saya dah buat dah ni aritu.. Kira aci la ye.. tak yah buat dah la ek.. hihihi..

      http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/25-random-facts-about-me.html

      p/s: bestnya tak payah beli hp, wat sistem barter je :)

      BalasPadam
    7. yang no. 10 tu macam saya dulu..beli kereta dah 2 tahun tapi tahun ketiga baru beranikan diri nak drive..huhu..lunyai da laki kerja kan

      BalasPadam
    8. Orang Jerantut datang berkunjung.. Masa kerja di Jerantut dulu Noraishah tinggal di mana?

      BalasPadam
    9. @Nor Salmi : dulu kja kat sekolah asrama tp dah lupa nama sekolah tu. yang pasti ianya dekat2 area stesen keretapi :)
      @ros_reeza : aha..kira aci la hehe

      BalasPadam
    10. kena tag lagi..hihi
      tapi ciksu dah buat kira guna yg lama la ye..aci ye :D

      http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

      BalasPadam
    11. Wah rajin fikir 25 facts ni, hahahaha... Samalah kalau takde mood duduk diam lagi baik. hehehe

      BalasPadam

    .Assalamualaikum.
    .Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
    SATU pun jadi lah ! hehe.

    Like Us