Soalan UPSR Bocor Lagi !!

September 23, 2014
Bocor lagi !!
Kesian betul gan adik-adik yang ambil exam UPSR tahun ni.
Tak habis-habis kena repeat paper. Ambil pastu ambil lagi..
Belum pun habis debaran jawab test dah kena jawab balik

Kecian betul !! manalah tak haru diorang semua tu.

Yang tukang bocorkan ni pun satu.
Kalau yae pun agak-agak la..
Jangan kerana anda seorang tak pasal-pasal susahkan mereka semua. 
Dah elok-elok mereka dapat rest..tak pasal-pasal kena ulang balik.
tak kecian ke...

Hmm..2014
Memang macam-macam sejarah terukir




Share this :

Previous
Next Post »

2 ulasan

  1. tulah .. kesian kat budak-budak tu.. kena ulang balik.. sebenarnya soalan bocor ni dah lama wujud,. cuma sekarang ni meluas sebab teknologi dah canggih kan

    BalasPadam
  2. aha.. semakin canggih teknologi semakain tak tau guna pula diorang ni

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Like Us