Breaking

Friday, March 9, 2018

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends | Haiii Assalamualikum dan selamat tengahari korang! Macam dah lama ciktie tak merapu kat sini hikhik Semalam ciktie off! Itupun last minute baru ambil off ada kerja sikit dekat bank. Biasalah tengah-tengah bulan kan kena juga sesekali berkenalan dengan bank ni. Manalah tahu kot-kot ada rezeki terpijak ke alahaiii terpijak kat mana pula time-time camni kan.

Btw sebelum ciktie merapu lebih panjang ciktie sebenarnya nak ajak korang join GA Azleeya & Friends ni. Kalau korang nak join klik banner bawah ni ye. Hadiah yang ditawarkan pun tak kurang menariknya. Ada 13 hadiah semuanya yang bakal dimenangi! Jadi korang cepatlah join sebulan ia berlangsung ni.




21 comments:

  1. Kakak singgah dr GA yg sama.. gud luck.

    ReplyDelete
  2. good luck CikTie..Liez pun join

    ReplyDelete
  3. gud luck cik tie... singgah dari GA yg sama..

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  4. Good luck cik tie..nnti free2 k.fiezz try joint jugak..

    ReplyDelete
  5. selamat berGA.. All the best..

    ReplyDelete
  6. gud luck dear =) singgah dr ga yg sama =)

    ReplyDelete
  7. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbt..

    Terima kasih kerana sudi support dan meluangkan masa untuk menyertai Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. Senarai pemenang telahpun diumumkan..

    Boleh terjah sini ye untuk tengok siapakah yang bertuah.. ----> http://www.leaazleeya.com/2018/04/senarai-pemenang-giveaway-hadiah.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox