food

KayLiz Granola Bukan Sekadar Oat

11:53
Sedap juga KayLiz Granola ini! Pertama kali cuba terus jatuh hati. Tak sama dengan oat yang pernah ciktie cuba makan sebelum ini. Yang ini m...
CONTEST

HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM

00:59
Hai awak awak semua. Kalau nak tahu SIS HAWA sedang meraikan ulangtahun blognya yang pertama sekarang ini. Awak semua turut di undang untu...
Travel

The Best Star Resort at Langkawi

12:10
Semua orang tahu Pulau Langkawi adalah sebuah pulau peranginan yang indah dekat Kedah. Ia punya view memang tak usah cakap la. Menarik sang...
isu semasa

Keputusan Peperiksaan PSL N29 Sudah Keluar

22:33
Hari ini dengan esok memang tak kerja! Cuti hujung minggu tapi tengahari tadi ada kawan bagitau keputusan Peperiksaan PSL N29 yang ciktie am...
informasi

Cara membuat Pembelian dengan CJ Wow Shop

10:54
Akhirnya setelah 3 kali pihak GDex membuat penghantaran. Kotak ini bertukar tangan juga. Nasib baik diorang tak hantar  balik kepada pihak ...
lifestyle

Bunyi burung hantu

16:30
Orang tua-tua dulu pernah bagitau kalau dengar suara burung hantu tu seperti petanda ada orang nak meninggal!  Kalau bunyi ia kuat m...
Review

Sampel percuma | Frisomum Gold Untuk Ibu Hamil dan Menyusu

15:12
Frisomum Gold ini dirumus khas untuk mereka yang sedang hamil  dan ibu menyusu. Kebetulan adik Ciktie pun ada yang sedang menyusu sekarang...
lifestyle

Pengalaman Tukar Kereta

16:23
Sudah 4 hari ciktie drive kereta Axia ni! Hehe masih lagi terasa kekoknya. Iyalah kereta baru jika nak dibandingkan dengan kereta saga hit...
isu semasa

Larangan bergambar di Masjidil Haram di Mekah dan di Masjid Nabawi di Madinah

12:30
Sebenarnya kalau diikutkan sebelum ini pun larangan ini telah ada! kalau tak silap tahun 90an telah ada larangan sebegini. Cuma mungkin dise...
GIVEAWAY

Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh

16:18
Tamat : 17 Februari 2018 Jadi jangan tunggu lagi!  jom ramai-ramai pakat join jom
Light Red Pointer

Bloglist