Review

Sampel percuma | Frisomum Gold Untuk Ibu Hamil dan Menyusu

15:12
Frisomum Gold ini dirumus khas untuk mereka yang sedang hamil  dan ibu menyusu. Kebetulan adik Ciktie pun ada yang sedang menyusu sekarang...
lifestyle

Pengalaman Tukar Kereta

16:23
Sudah 4 hari ciktie drive kereta Axia ni! Hehe masih lagi terasa kekoknya. Iyalah kereta baru jika nak dibandingkan dengan kereta saga hit...
isu semasa

Larangan bergambar di Masjidil Haram di Mekah dan di Masjid Nabawi di Madinah

12:30
Sebenarnya kalau diikutkan sebelum ini pun larangan ini telah ada! kalau tak silap tahun 90an telah ada larangan sebegini. Cuma mungkin dise...
GIVEAWAY

Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh

16:18
Tamat : 17 Februari 2018 Jadi jangan tunggu lagi!  jom ramai-ramai pakat join jom
isu semasa

The Only Game Where Everybody Win!

15:24
Masuk kali ini dah 6 keping kad gores dah ciktie dapat bila isi minyak dekat Petronas ini. Ya beda bedu hahaha 6 keping untuk 3 hadiah mist...
isu semasa

Cara Guna Sistem Sistem Aplikasi Peperiksaan Sekolah Untuk Menyemak Keputusan Peperiksaan Secara Online

08:00
Sekarang ini semua dihujung jari je! Tak perlu susah-susah tak perlu penat-penat. Ibubapa dan penjaga sudah boleh menyemak keputusan peperi...
isu semasa

Senarai Pasar Malam Dalam Negeri Kelantan

12:30
Dah lama rasanya tak singgah pasar malam! Kekadang itu teringin juga nak pergi. Nak cuci mata nak tengok benda baru yang ada kat sana seka...
ciktie

Sibuknya Hari Ini

23:27
Akhirnya dapat juga masa nak tengok-tengok blog sekejap. Pagi tadi hanya sempat buka Facebook je. Tak tengok lebih-lebih pun tak sempat 😫?...
Segmen

Saya Nak Masuk Bloglist January

22:42
Jom ramai-ramai kita pakat join segmen Saya nak masuk bloglist January!!
Buku

Kelahiran Teragung Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW

21:38
Sampai dah hadiah kita! Terima kasih Galeri Ilmu Sdn Bhd.  Kelahiran Teragung Junjungan Mulia Nabi Muhammad saw karya Ustaz Muhad...
Light Red Pointer

Bloglist