Wordless Wednesday : Calendar 2017

Januari 04, 2017

Calendar 2017 | Ada sesiapa nak bagi ciktie calendar meja 2017 tak?? calendar biasa yang lekat kat dinding tu dah banyak dah. Nak calendar meja je tak pun calendar yang koyak hari-hari tu pun boleh jugak. Picture atas ni pun pinjam calendar meja officemate.. istimewa by Domino's Pizza and satu-satunya calendar meja 2017 yang dah ada kat office ni setakat hari ini.





Share this :

Previous
Next Post »

2 ulasan

  1. cantek calendar tu. nasiblah perut dah full. x terliur sngt tngk domino XD

    BalasPadam

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

My Ping in TotalPing.com