Almond London - Ciktie Dot Com

Breaking

Monday, June 18, 2018

Almond London


Almond London | Merasa juga biskut almond london raya kali ini. Tak sempat nak order apa-apa kuih pun hari tu. Dah last minute order memang tak dapat la. My cousin pun buat cukup-cukup untuk tempahan yang diterima sebelum ini. Kononnya tak sempat nak order tu nanti dapatlah makan bila pergi beraya rumah dia hahaha sekali dia punya pun tak ada. 

Almond London

Biasanya my sis yang kat rumah ni suka buat je tapi tahun ni dia alahan lain sikit. Semua jenis biskut raya tolak ketepi ! Tapi dalam duk tolak tu sempat juga dia paksa diri buat 2/3 jenis biskut raya hehe nak harapkan kita hmm memang takde lah.

Almond London inipun nasib baik sis kita bawa balik dari Penang. Dia tempah dengan kawan dia dekat Bukit Mertajam (BM) rasanya. Entahlah berapa ringgit sebalang ni. Rasa ia sedap! Lain sikit dari yang biasa makan. Coklat ia cair sikit tak berapa pekat. Acuan biskut dalam ia pun tiadalah banyak sangat sampai penuh satu mulut. Tak puas nak makan hikhik dan yang penting badam dalam tu sebiji. 

Oklah korang, jemput makan semua !!

Almond London

Almond London

Almond London

Almond London

Almond London





3 comments:

  1. selamat hari raya ciktie, singgah sini, almond london mahal la sikit harga. adik kwani order dalam rm 30 lebih sebalang..huu..

    ReplyDelete
  2. CT suka tapi kadang2 kacang tu x makan. ekot mood..

    ReplyDelete
  3. merasa buat almond london ni last year.
    thn ni kakak buat sendiri. saya kebetulan ari tu busy dgn exam :)
    jenuh jugak nak membuatnya hu hu hu...

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox