Capek - Ciktie Dot Com

Breaking

Sunday, May 6, 2018

Capek


Capek | Fuhhh kepenatan yang teramat rasanya sekarang ini. Walaupun semalam dah dapat rehat sehari. Hakikatnya terasa macam nak ambil cuti seminggu haha Nak rehat puas-puas. Rasanya ini masuk minggu ke berapa tah terpaksa bekerja dihujung minggu camni. Penat sungguh rasanya tapi my boss mesti lagi penat kan ?? Lagipun bukan kita sorang yang kena pun sekarang ni

Ciktie
Notebook tak boleh hidup

Ini bukan penat badan je dah penat semuanya dah! Kepala pun dah berpusing, berpinar rasanya hehe. Duk tempat kerja ternampak tilam bantal tapi bila dapat balik camni tak lelap juga. Banyak benda yang berada dalam fikiran ni terutamanya my jurnal kesayangan ni. Dah tak ter update dah ianya pun walaupun sesekali ciktie sempat post entri berkaitan review. Nak blogwalking pun tiada kesempatan lagi ni. Pv blog pun nampaknya dah makin menurun huhu. Janganlah camni ye kawan-kawan.. in shaa Allah sebaik saje Pru'14 dalam minggu ini berakhir ciktie akan aktifkan diri balik. Cuma apa yang ciktie harapkan korang janganlah merajuk.sudi-sudikanlah tinggalkan jejak tu untuk ciktie follow balik ..

Ehhh nak tanya la siapa yang dah keluar mengundi awal semalam? Boleh bagitau ciktie warna dakwat dijari korang semalam tak?? Biru ke merah cam pakai inai tu.. 



5 comments:

  1. kita mengundi 9hb nnti..hihi..:)

    ReplyDelete
  2. Semoga awak dapat rehat secukupnya Cik Tie...=) Jangan terlalu rush bila buat keja...

    ReplyDelete
  3. Capek sekali ya kamu hahaha bawak-bawak berehat ye

    ReplyDelete
  4. Rabia check dalam online masih dalam proses

    ReplyDelete
  5. harap semuanya kembali normal selepas pru yea

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox