Surprise Box - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Sunday, January 14, 2018

Surprise Box

Throwback !! Kemas-kemas dalam bilik petang tadi. Terbawa keluar satu kotak ni! Cantik lagi kotaknya tu. Tiada kesan kena makan dek lipas ke apa. Buka je kotaknya tu rupanya mug hadiah ulang tahun kita tahun lepas 😄😄

Molek benar lagi kotaknya ni

Memanglah ianya tak terbalut! Kotaknya pun masih ok lagi. Tak sampai setahun lagi ianya ada gan kita ni hehe. Sebenarnya yang asal kita punya dah siap terbalut apa dah. Yang ini kita tukar gan member kat office. Tah camne boleh terlupa tarikh birthday dia tu. Ingatkan dia tak mau bukak lagi la sekali dapat terus bukak. Siap buat tempat letak alat tulis lagi 😩😩. Tapi tak mengapalah sama je design nya. Bezanya tak balut je 😍

Mug Ulang Tahun

Amacam cantik tak mug kita? Satu pejabat semua dapat benda yang sama! Untuk tahun ni tak pasti lagi apakah yang akan kita dapat. Eehhh birthday korang office korang bagi apa? Selain makan-makan lagi







4 comments:

  1. alolo comelll... cikyan suka laa kalo dpt hadiah comel mcm nih.. hihihi

    ReplyDelete
  2. Wah cantiknya mug,dulu masa keja ofis bagi penanda buku ja tau...

    ReplyDelete
  3. lawa tu..kat ofis akak, tahun lepas kitaorang dpt tipuware..hehe..tahun ni tak pasti hadiah birthday apa plak utk staff?

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox