Shopping Baby Brooch Di Lazada - Ciktie Dot Com

Breaking

Thursday, August 16, 2018

Shopping Baby Brooch Di Lazada


Shopping Baby Brooch Di Lazada | Dengan harga Rm34.50 - 100 biji baby brooch mampu menjadi milik anda !! Hahaha mula-mula tu ingatkan brooch ni diorang campur-campur dengan pelbagai saiz tapi rupanya campuran pelbagai design. Tapi oklah setiap daripadanya jarum ia ok, tajam, tak berkarat ataupun tak sekata aka mengeligih camtu haha. Tiadalah yang bakal merosakkan mana-mana tudung kita nanti.

Kalau beli dekat luar ni mau dapat rm5 3 biji ataupun rm1 sebiji. Dengan duit minyak nak bertapak dekat sana lagi.  Tenaga nak memilih lagi hehe shopping camni lebih mudah. Klik situ klik sana buat pembayaran kemudian tunggu barang sampai je.


Amacam banyak tak baby brooch kita ?? Sebenarnya brooch ini kita shopping minggu terakhir bulan puasa hari tu. Sempat jugalah rasmikannya raya pertama tu. Bila dah ada banyak-banyak macam ni tiadalah risau sangat kalau tersalah letak ke macamana. Tapii itulah walaupun baby brooch ini dah ada banyak camni, brooch yang bersaiz sedang ataupun besar pun kenalah dapatkan yang baru juga. Kalau tak macam tak bestlah pula nak hiasi tudung kita sehari-hari. Brooch sama je. Sesekali tukar tak salah kan



Tapi sekarang ini harga ia lagi murah !! RM27 je selepas diskaun 66 % .. memang jauhlah berbeza dengan harga yang ciktie dapat masa beli hari tu..






8 comments:

  1. Wah banyaknya brooch ciktie beli

    ReplyDelete
  2. wahh murahnya nya. lazada salu banyak less camtu kan. untung la

    ReplyDelete
  3. wah! Mudahnya nak membeli kerongsang skrg ni..

    ReplyDelete
  4. best beli brooch banyak2. sbb tau brooch akan menghilangkan diri sendiri satu persatu . haha

    ReplyDelete
  5. wow banyak terus beli gitu.. hehe girls dengan brooch memang berpisah tiada =D

    ReplyDelete
  6. singgah sini..dan follow!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox